Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1. Getter - Hea lihtne lugu, meeldejääva refrääniga. Nunnu nägu, aga titelik hääl
2. Jana Kask - Normaalne ballaad, mille refrään on tänu võimsale vokaalile mõjuv. Kuri nägu ja Koidula soeng.
3. Itaka - Hea lihtne ja meeldejääv "eestikeelne" lugu. Ilus naine, aga vokaal veidi nõrguke ja ei pruugi suurel laval välja vedada.
Teiste lugude hulgas veel sümpaatseid lugusid, aga ei usu, et nad suudaks ühe kuulamisega paljudele meelde jääda. Rahu ainult rahu!
mul oli plaanis veeta rahulik õhtu külas. kõik läkski hästi, senikaua, kuni tüdrukud leidsid, et tuleb eurovisiooni vaadata. kümmekond minutit pidasime vastu, aga siis hakkas mingi argentiinlane laulma, ning olin sunnitud peremehe sügavkülmiku juurde saatma. halbus aina süvenes ja peagi oli pealejook otsas.
minu süvaanalüüs näitas, et olgugi, et tegu pole minu lemmikžanriga, oli konkursi tase isegi eurovisiooni eelvooru kohta katastroofiline. 20 lugu on ilmselgelt liiga palju rahvale näidata, hea kui mõned esimesed mingit elementaarset kriitikat kannatavad.
arsenal on võitmatu
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
minu süvaanalüüs näitas, et olgugi, et tegu pole minu lemmikžanriga, oli konkursi tase isegi eurovisiooni eelvooru kohta katastroofiline. 20 lugu on ilmselgelt liiga palju rahvale näidata, hea kui mõned esimesed mingit elementaarset kriitikat kannatavad.
arsenal on sitta täis
Kui keegi mainis, et Eestis on mingi poolfinaalibizniz ja 20 laulu, ma arvasin et vend teeb nalja. Promo võidab kvaliteedi üle alati. Miks mitte siis juba teha sama palju kui palju on osalejaid Eurovisioonil (ma ei tea.... 40-50).
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Lol, algusest peale aru saada, et võidu jagavad Getter ja Ithaka oma ma-ei-tea-mis-keelse-lauluga. Noorkuu, Sõpruse puiestee ning Outloudz paremad imo.
You need people who score goals, that's how you win games.
Lol, algusest peale aru saada, et võidu jagavad Getter ja Ithaka oma ma-ei-tea-mis-keelse-lauluga. Noorkuu, Sõpruse puiestee ning Outloudz paremad imo.
kui sa mõtled oma ma-ei-tea-mis-keelsuse all inglise keelt siis noorkuu ja outloudz ju ka ingl kl... sõpruka kohta mai tia, ple kordagi kuulanud
umm see vaese mehe Shakira laulab ikka sulaselges eestikeeles.
Sattusin Eesti top 7 selle "pala" videot nägema, nu niimoodi ei peaks
ikka Shakirat matkima
Kommentaar