Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
Isegi kui sa ei vaata ega jälgi Eurovisiooni, aga ikkagi sirvid igapäeva uudiseid, siis on suhtkoht võimatu, et Eesti esindaja Eurovisioonil saab kellegi jaoks kaduma minna, sest neid uudiseid tuleb nii meeletult. Hetkel ma ka pidin järele vaatama et kes täpselt antud aastal esindas, sest no peast küll ei mäleta.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ok, küsin teistpidi. Miks PEAB ERR siis sellest osa võtma?
Ehk, kui ma ei eksi, siis saab ju osalust edasi müüa. Austraalia pole täiesti kindlalt EBU liige.Kommentaar
-
Seda ei tea arvatavasti keegi peale ERRi juhtkonna. Poliitiline otsus. Sama hästi võiks ju küsida, et miks peab ERR jalgpalli MMi näitama? Lihtsalt niisama, millegi järgi pannakse kava kokku ja ju siis Eurovisioon kuulub sinna sisse.BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
EJL maksis selle kinni. Eurovisioni üritati kunagi masuajal üle parda visata ja erakanalitele jätta. Mis juhtus? Teatud djüüdid keeldusid AK ankruna eetrisse minema, kui M. Reikop ei saa igaaastasele komandeeringule minna. Alliksaar ja Tomberg andsid alla.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No siis see ongi põhjusEJL maksis selle kinni. Eurovisioni üritati kunagi masuajal üle parda visata ja erakanalitele jätta. Mis juhtus? Teatud djüüdid keeldusid AK ankruna eetrisse minema, kui M. Reikop ei saa igaaastasele komandeeringule minna. Alliksaar ja Tomberg andsid alla.
BVB - VaprusKommentaar
-
Laskesuusaga oli vist see keiss, et kuna olümpia läks ootamatult ära, aga eelarvest oli sporti selline raha ette nähtud ja riigilt saadud, siis pidi selle ka kuhugi laiaks lööma. Suuska enam keegi ei tahtnud ja siis võeti enamvähem okei talispordiala.
Ehk ETV peaks kajastama neid asju, mida erameedia ei taha kajastada, aga peaks olema Eestile oluline neid ikka edastada. Ma olen üsna kindel, kahjuks ka muidugi palgamaksja poolest erapoolik, et eurovision ja jalka MM pole päris need asjad, mida peaks maksumaksja kinni plekkima.Kommentaar
-
No toon suvanäite.
Aastal 2016 on Eurovisioni edastamise maksumus näiteks 2 miljonit eurot. Aasta hiljem korraldab seda uus riik ja justkui on kulud kallimad, aga siis öeldakse, et see maksab tuimalt 5 miljonit eurot. Oleks tegu erakanaliga, siis nad mõtleksid, et kas ja kuidas see ära tasub. Kui on ERR justkui, kus saab riigieelarvest tuimalt rahhi juurde, kui on sidemeid (viide mingile MMil edastamisele, kus Kaljuveer helkas Ansipile), siis kas see on normaalne olukord?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar