Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEga ma ei proovinudki mingit vabandust Juure ja Kivirähki "pede ürituse" kommenteerimisele leida. Lihtsalt mainisin seda nende kiituseks ja natuke isegi Reikopi laituseks.
Mask--------------------------->
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMetssiga on ka vist homo, sest ta kirjutab siin teemas
Tõupuhas hetero foorumites sellistesse teemadesse ei satu.
Kommentaar
-
just. pedeparaadist "lähed mööda"... kindlasti oled kelleltki ka värvilise lipu ära rebinud ja lehvitad seda protestivaimus."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustja kui ma lähen pedeparaadist mööda ja annan teada seal osalejale mis ma tast arvan, see teeb must ka pede? õige hetero ju yhte linna pede paraadiga ei satu?
Eile ma ma kogemata sattusin Eurovisiooni viimast lugu kuulama ja see va Bosnia lugu mulle isegi meeldis. Päris hirm tuli peale, et äkki muutun ka pedeks niimoodi. Jooksin siis kohe arvuti taha, võtsin tapri endale kätte ja kuulasin kaks tundi Manowari ja Metsatölli ning paneelmajade vahel küpsetasion lõkke peal pooltoorest liha. Loodevasti kiired abinõud aitasid ja ma jään selle 30% hulka, kes pole peded, kuigi nad vaatasid Eurovisiooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustja kui ma lähen pedeparaadist mööda ja annan teada seal osalejale mis ma tast arvan, see teeb must ka pede? õige hetero ju yhte linna pede paraadiga ei satu?
pisut OT, aga meenus, kuidas ma kunagi küsisin lorenzolt kuidas 'satutakse' Angelisse ja analoogsetesse kohtadesse. üks kord olen nüüd isegi selle ukse taha sattunud. sisse ei lastud. täis oli vist ja ma olin tüdrukuga.
Kommentaar
-
Kihlveokontorid on viimastel aastatel väga üllatavalt täpsed olnud. Mis kohvipaksu vms pealt nad seda küll vaatavad, aga suuri möödalaske ma ei mäletagi. Ja sellest lähtuvalt ka asja juurde:
William Hill pakub Eestile oma poolfinaalis paremuselt 5. koefitsenti
Bwin samamoodi 5.
Betfairis on Eesti aktsiad 4. kohal hetkel
Kommentaar
-
Sandra - Tyttö on kaunis kuin nukke, ja kappale on erottuva ja lumoava.
Algselt postitas Jasper Vaata postitustpisut OT, aga meenus, kuidas ma kunagi küsisin lorenzolt kuidas 'satutakse' Angelisse ja analoogsetesse kohtadesse. üks kord olen nüüd isegi selle ukse taha sattunud. sisse ei lastud. täis oli vist ja ma olin tüdrukuga.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustJuur ja Kivirähk hakkavad niikunii stuudios jälle viina võtma. ei mäleta siis mis eelmine aasta toimus? lõpus läksid sõnad ikka päris sassi... ja see kriitika nende naiste kohta kes natuke alla harju keskmise on....hahaa, kohati oli ikka päris naljakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAnaalloogikasse?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNo ja siis? Ega ma siis noort, blondi, suurte tissidega naist selle pärast vaatamata ei jäta. Võta rahusteid natuke ja kobi magama.
kes sealt nüüd ilus oli?
ega sa ometi ei mõtle seda rootsi tädi :/?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustirw
kes sealt nüüd ilus oli?
ega sa ometi ei mõtle seda rootsi tädi :/?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSelle Malta mammuti esinemist ja kommenteerimist ei jõua ära oodata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar