Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
-
nali naljaks, tegelikult täna esitlust järgi vaadates... Selline väike piinlikkuse tunne tuli küll. Umbes nagu murdeeas kui vanemate pärast häbi oli.Kommentaar
-
Sorry dude, ma olin samas lauas kes sind loopis. Mul endal oli ka jube häbi ja valetasin ennast Lätlaseks, anna andeks et mul nii palju mune polnud et sulle appi oleks tulnud, aga ma poleks seda häbi vastu pidanud.So self aware so full of shitKommentaar
-
Mul üks sõber osales mingil Onu Uno ennustusvõistluses aastal 1997. Oli vist vormeli ennustus, kus pidi panema siis iga etapi võitja, aga vahele siis ka Eurovisiooni võitja. Noh, pani tuima näoga USA, saatis ära ja siis umbes postkasti juures lõi pähe, et "shiiiit".Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kõige hullem oli imo see haige enda poole kutsumise liigutus, mida Jüri liigagi mitu korda seal eksponeeris. Kes see pervo selle koreograafia talle pähe määris? Kaarditrikist jäi selline "möh" fiiling ja äkki just see ajaski noore kuti laval värisema ja kuklas prõmmis "I hope I dont fuck this up" mõte.
Anyways, õige esitaja ja lavashowga oleks olnud finaali vääriline materjal.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
ärme lase sellel teemal jahtuda jeap.Kõige hullem oli imo see haige enda poole kutsumise liigutus, mida Jüri liigagi mitu korda seal eksponeeris. Kes see pervo selle koreograafia talle pähe määris? Kaarditrikist jäi selline "möh" fiiling ja äkki just see ajaski noore kuti laval värisema ja kuklas prõmmis "I hope I dont fuck this up" mõte.
Anyways, õige esitaja ja lavashowga oleks olnud finaali vääriline materjal.Kommentaar
-
Huvitav, et keegi pole veel pööranud tähelepanu sellele, mida tegi Jüri vasak jalalaba.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

sarnane meloodia refrääni alguses
Kommentaar