Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eurovisioon

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • El President
    Eesti koondislane
    • Nov 2001
    • 2405

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    leedu tsikk on ikka eriti numps.
    douze points

Kommentaar

• grafix
      Meeskonnaliige
      • Dec 2020
      • 209

meie lugu pakkuda pingutusega top 20 hulka tundub pigem masssive raha kaotus. arvestades, et finaalis tahtsamad laulmisest teadvad tegelased otsustavad nii mõndagi, siis pakun top 8. soomlaste @3,5 win on liigagi hea pakkumine, et iga tark liigutab rahad sinna.
      nice call

Kommentaar

• Peeter I
        Eesti koondislane
        • Jul 2009
        • 3107

meie lugu pakkuda pingutusega top 20 hulka tundub pigem masssive raha kaotus. arvestades, et finaalis tahtsamad laulmisest teadvad tegelased otsustavad nii mõndagi, siis pakun top 8. soomlaste @3,5 win on liigagi hea pakkumine, et iga tark liigutab rahad sinna.
        Aus värk, aga niisugust žürii suurt mõju ei tulegi kohe meelde, nende häältega siis kadus ka soomlaste võiduvõimalus.

Kommentaar

• Rudy
          Eesti koondislane
          • Nov 2013
          • 2750

Eestile hääletusel kaasa elamine oli päris äge ja hea üllatus. Raku sissejuhatus oli ka muhe.
          Ainsana jäi meelde Soome ja Norra lugu. Viimase puhul pean lisama, et mu muusikamaitse on sellise primaat-ossi oma.

Kommentaar

• mcnamara
            Möirgav mölder
            • Nov 2001
            • 29208

Mul vaheldub eurovisiooni vaadates aastast aastasse totaalne pessimism lootusrikkusega.
            Tänavu oli asi väga hirmus. Ma jätan välise täiesti kõrvale ja püüan leida laule, mis vähegi meeldiksid. Eile ei leidnud ühtegi, see Austria Poe oli ainsana veidi sinnapoole, ehk see Hispaania oma tundus ka veidi autentsem ja Eesti oma, mis talvel jättis külmaks kui kivi, oli selles üldises õuduses kindlalt top 3.
            Järele nägin ka seda tribüüti merseyside’i muusikale. No vähemalt oli midagi sellist - aga kui ma Lennoni Imagine’it isegi ära ei tunne, on selle lihtsa, ilusa lauluga midagi väga hirmsat korda saadetud.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• futbolidipaul
              U21
              • Aug 2003
              • 4404

Algselt postitanud kasutaja xrip55 poolt
              Ilma hääleta tundub Poola lugu täitsa viisakas
              Mulle meenutas kogu Poola komplekt midagi, mida võiks näha Alo TV's.
              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Rudy
                Eesti koondislane
                • Nov 2013
                • 2750

Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt

Mulle meenutas kogu Poola komplekt midagi, mida võiks näha Alo TV's.
                Twitterist:
                Poola laul, lavakujundus jm on Aliexpressist tellitud.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Ma ei saa nagu sellest aru, et juba enne Loreeni laulu väljakuulutamist olid kihlveokontorid täiesti veendunud, et Rootsi võidab. Kui Loreen nimetati ametisse, siis koef ei muutunud, vaid ikka oli Rootsi samasuguse koefiga.
                  Spotify, Twitter ja muud näitasid, et Soome on sitaks popp ja seda ka Rootsiga võrreldes. Mingid kodumaised "eksperdid" ka jaurasid muudkui, et Soome ja Soome ja Soome.
                  Ja, noh, lõpuks oligi, et rahvas hääletab üle Euroopa Soomet, aga žürii ikkagi Rootsi.

Et, noh, järgmisel aastal saab ABBA võidust 50 aastat. Noh, et selleks on vaja nui neljaks Eurovision saada Rootsi. Noh, kas Soomel üleüldse oli mingigi teoreetiline võimalus võita?

Kommentaar

• maisi lapsed
                    Asjahuviline
                    • Mar 2005
                    • 199

Aga meil on ju oma mees Rootsis-Jüri Lina! Tema käest tuleks uurida! Saaks teada massoonide arvamuse asjast! Ja kas Suurloož on oma heakskiidu andnud! Ja kas Loreeni nn. tätoveering on kõikenägev silm?

Kommentaar

• mcnamara
                      Möirgav mölder
                      • Nov 2001
                      • 29208

Mina saan žürii kaasamisest aru. Sellega püütakse saavutada, et võitjalaulul oleks vähemalt mingisugune muusikaline kvaliteet ja üritatakse palagani veidigi ohjata.

Kommentaar

• plastic
                        U21
                        • Sep 2022
                        • 867

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                        Ma ei saa nagu sellest aru, et juba enne Loreeni laulu väljakuulutamist olid kihlveokontorid täiesti veendunud, et Rootsi võidab. Kui Loreen nimetati ametisse, siis koef ei muutunud, vaid ikka oli Rootsi samasuguse koefiga.
                        Spotify, Twitter ja muud näitasid, et Soome on sitaks popp ja seda ka Rootsiga võrreldes. Mingid kodumaised "eksperdid" ka jaurasid muudkui, et Soome ja Soome ja Soome.
                        Ja, noh, lõpuks oligi, et rahvas hääletab üle Euroopa Soomet, aga žürii ikkagi Rootsi.

Et, noh, järgmisel aastal saab ABBA võidust 50 aastat. Noh, et selleks on vaja nui neljaks Eurovision saada Rootsi. Noh, kas Soomel üleüldse oli mingigi teoreetiline võimalus võita?
                        Kui ma ei eksi (ilmselt saab keegi selle yle kontrollida) oli ka euphoria melodienfestari poolfinaalis juba ylekaalukas favoriit kogu eurovisiooni võidule.

Kommentaar

• mcnamara
                          Möirgav mölder
                          • Nov 2001
                          • 29208

Ewert and the Two Dragons? See bänd vist kümmekond aastat tagasi tahtis maailma vallutada? Nüüd ei pääse isegi otse eesti laulu finaali.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Poolfinaali pääsemine peaks olema bändidele kasulikum, kuna tagab pikema airplay raadiotes ja autoritasude voo samamoodi.

Aga ses osas ma loodan, et Shanon saab juba ilma poolfinaali ja finaalita Eurovisioni lõppkonsale.

Kommentaar

• telekavaataja
                              Põrandaalune panustaja
                              • Mar 2004
                              • 19525

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                              Poolfinaali pääsemine peaks olema bändidele kasulikum, kuna tagab pikema airplay raadiotes ja autoritasude voo samamoodi.

Aga ses osas ma loodan, et Shanon saab juba ilma poolfinaali ja finaalita Eurovisioni lõppkonsale.
                              Milles props

Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Daz Booob
                                naughty by nature
                                • Sep 2003
                                • 11838

Ops, Malmö.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Töötlen...