Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui hea raadio kahe kommentaar oli? Jäin ise ilma.
Teie sõber,
Nalja Raamat
Ma sõitsin autoga samal ajal ja vahepeal pidin mõnele ikka tagant sisse sõitma naermise tõttu, samas katastroofiliselt hea see ka ei olnud
Kohati rebisid vennad päris korralikult, nii et mul olid pea samad lood, sõitsin kõht kõveras. Pinda käis see, et vennad matsutasid mingeid viinamarju päris jubedalt. Vahepeal ka väike segasepeks nagu ikka, aga muidu üle keskmise, nauditav!
kusjuures ma ei saa aru nende inimeste halast, kelle meelest osav6tt on m6ttetu-
2001-02, kui Eesti v6itis ja korraldas seda asja, asja nagu kahtluse alla keegi ei pannud,
mingi bemari-seltskond s6itis end suurest 6nnest suisa surnuks ju
Algselt postitas Raix
Pinda käis see, et vennad matsutasid mingeid viinamarju päris jubedalt. Vahepeal ka väike segasepeks nagu ikka, aga muidu üle keskmise, nauditav!
no aga nad vabandasid viisakalt, et seemned on hammaste vahel.. algul ehk veidi aeglaselt hakkas vedama, aga uha paremaks l2ks
enne viimase kvalifitseeruja selgumist t6usis ka stuudios \'pinge\' haripunkti, AK: \"Praegu on selline moment, et rohi ka ei kasva\"
P.S. jatkuu...- \"tullakse lavale ja esinetakse avaliku vabandusega Eesti ees\",
\"pommid juba langevad nendele riikidele, kes h22letasid Eesti vastu\" jne
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Kommentaar