Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Andorra oli ülilahe ona highschool punkrockiga. Absoluutselt mitte eurovisioon, aga ülisheff
Ja Belgia Lenny Kravitz discot laulmas oli ka äge.
Õiged lood ei saa kunagi edasi. Nõme!
A selle eest on finaalis inglased oma ülivägakohutava looga.
mcnamara - sa oled alati inglaste poolt, olenemata alast, sellele loole sa ometi edu ei looda? ...Link ka - kes veel kuulnud pole.
Muidugi on, aga lihtsalt rõõmustada selle üle, et eestlastel kuskil halvasti läheb on nõme. Olgu siis ükspuha kui tobe ala alustades kummikuviskest lõpetades läänemere karaokeässa võistlustega. Kindlasti on ju eestlaseid, kellele see korda läheb ja ma ei näe mingit põhjust kahjurõõmutsemiseks.
Ungari teeb ära veel kõigile enda Aprocska blues-iga.
Sloveenia laul oli totaalne pask. Laulja oli ka kole.
Vähemalt on jällegi võrdne hindamine.
Ma olen õnnelik inimene, sest pole ühtegi laulu näinud ja kuulnud (vähemalt teadlikult mitte).Eesti oma muidugi välja arvatud. selle tunneksin küll ära kui kuuleks.
Selle asemel, et mingit jaburdust vaatate, võiksite ennast parem harida ja vaadata mingeid muid kanaleid. Nagu näiteks viasat explores, viasat history vms.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar