Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vahetasin hetkeks huvi pärast telekanalit,
soomlaste väitel ei juhtuvat just sageli, et keegi eurovisioonil peale nende endi soomekeelseid fraase eurolavalt kuuldavale toob,
viimati olevat seda teinud vist jugod a-l '69
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Ma isiklikult ei arvanud enne tänast, et Eesti esitus midagi hullu tuleb. Natuke imelik, muud ei midagi. Aga kui ma algust nägin, Oja Petsi häält kuulsin ja mõtlesin, et kogu euroopüa näeb seda, siis mõtlesin et: "MIS KURADI PASA ME KÜLL KOKKU OLEME KEERANUD!?!"
Ma isiklikult ei arvanud enne tänast, et Eesti esitus midagi hullu tuleb. Natuke imelik, muud ei midagi. Aga kui ma algust nägin, Oja Petsi häält kuulsin ja mõtlesin, et kogu euroopüa näeb seda, siis mõtlesin et: "MIS KURADI PASA ME KÜLL KOKKU OLEME KEERANUD!?!"
No ma ei tea. Senistest lauludest on see Eesti õudus küll ülekaalukalt parim olnud. Näiteks Moldova kaisukaruga neiu nn laul sundis mind küll diivani taha põgenema. Teoorias muidugi - diivani taga on paraku sein - nii et piirdusin teise toaga.
Apdeit. Unustage eelnev: Iiri kalkun on paraku Eesti mehikestest ilusam. Laul on minu arust meie omaga täpselt identne.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar