Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    Mõnu on kindlasti käinud seal. Huvitavas seisus riik/linn..

Pole käinud. Üks Ekspressi naisisik käis seal mingit intekat tegemas, aga lendas kohe voodisse, sai peagi lapse ja kolis sinna elama. Tundub ohtlik koht.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    See hea kanal, tüübi venemaa käigud on ka lahedad.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Autorent itaalias. Milliseid firmasid vältida milliseid võtta?
    SicilyByCar. Auto kättesaamine megaaeglane. Kui Sa märgitud kellaajaks leti juurde ei jõua, siis antakse auto kellegile teisele ning Sulle pakutakse lahkelt kallimat autot.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Autorent itaalias. Milliseid firmasid vältida milliseid võtta?

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kalp poolt
    Just täpselt niisama olesklemiseks.Tiksuks niisama,kuhugi ruttamata.Kaugele lennata ajanappusel pole võimalik.Lennupiletid suht ühes hinnaklassis Berliini omadega.Selge see,et suvi ja turistide hordid,aga on märgiline tähtpäev,mis vajab tähistamist.
    Siis iga kell Praha. Põhjustel mida kaasfoorumlased välja on toonud. Vanalinn on suvel turistidest umbes (kujuta ette Viru tn ja raekoda turismiaja tipptunnil ainult, et 5x rohkem inimesi), aga hommikused ja õhtused tunnid on lahjem. Turistilõksudest natukene eemale minnes langevad ka hinnad.

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    what mees. sa lahed reisile ja tahad nagu kodus tunda. tra eestlased ikka, et ometigi saaks eestlasele lahedast vibe. kui sa berliini ei seedi ara, siis on see esimene vihje, et voiks piirduda ainult helsingi/riia/krakow naiteks.
    Krakow läheb kenasti Prahaga ühte potti ja thanks pakkumast võtan iga kell vastu. Super koht kuhu ikka tagasi olen läinud. Helsinki, Riia (alad mis jäävad vanalinnast eemale) on Berliiniga samas klassis mu jaoks.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    [QUOTE=Sambaz;1928316]Mul ei ole munnigi prahaga. praha on odav ja tore. Kas ta oleks linn, kus ma jooks ennast tais? ei, kindlasti mitte. ma olen hinges nautija, ja paar aastat elanud berliinis, siias ma valiks berliini, kui praha, sorri. /QUOTE]

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Ma ei tea, mis teema Sambazil Berliiniga on, aga Praha on päris tore linn. Õlu on odav, transpordiühendused on ühed Euroopa parimad ja ööbimine on ka sigaodav. Ilus on ka. Berliin on üsna meh, on ka kõvasti hullemaid linnu, aga ta ainukeseks eeliseks Praha ees on vast see, et sinna saab Tallinnast otse lennata.
    Pole küll Prahas käinud, aga mulle ka Berliin meeldib. Hästi chill ja suur linn, kus näeb igapäevaselt kõvasid bände esinemas.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ma ei tea, mis teema Sambazil Berliiniga on, aga Praha on päris tore linn. Õlu on odav, transpordiühendused on ühed Euroopa parimad ja ööbimine on ka sigaodav. Ilus on ka. Berliin on üsna meh, on ka kõvasti hullemaid linnu, aga ta ainukeseks eeliseks Praha ees on vast see, et sinna saab Tallinnast otse lennata.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kalp poolt
    Südasuvel 2 ööd ja 3 päeva kas Prahas või Berliinis?
    Praha. Iga kell.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
    Lugupeetav ehk teeb ise väikse jono, mida muudel puhkudel siin tervele foorumile soovitab liigse pingesoleku vältimiseks? Kindlasti sul hakkab parem, kui praegu teisele halvastiütlemise peale hakkas. Practise what you preach.
    aitah soovituse eest, votan kindlasti arvesse( ja tead, raisk, tootab ka) aniway, berliini vordlemine prahaga on voimatu lihtsalt. see oleks nagu sotside vordlemine ekrega.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    what mees. sa lahed reisile ja tahad nagu kodus tunda. tra eestlased ikka, et ometigi saaks eestlasele lahedast vibe. kui sa berliini ei seedi ara, siis on see esimene vihje, et voiks piirduda ainult helsingi/riia/krakow naiteks.
    Lugupeetav ehk teeb ise väikse jono, mida muudel puhkudel siin tervele foorumile soovitab liigse pingesoleku vältimiseks? Kindlasti sul hakkab parem, kui praegu teisele halvastiütlemise peale hakkas. Practise what you preach.

Leave a comment:

• billybob
    replied
    No ei tea.
    Olen mõlemas sihtkohas rohkem kui 2 korda käinud ja julgen tunnistada, et kui mulle antaks valida kahe ööse reisi korral valida, siis valiksin Praha. Kergem. Kompaktsem.
    Samas, nädalase tuusiku puhul valiksin mõne Saksa linna.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Oleneb mis eesmärk on. Minu jaoks on Praha kodusema tundega lihtsalt chillimiseks. Berliin on selline veits ebamugav niisama olesklemiseks.

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Oleneb mis eesmärk on. Minu jaoks on Praha kodusema tundega lihtsalt chillimiseks. Berliin on selline veits ebamugav niisama olesklemiseks.
    Just täpselt niisama olesklemiseks.Tiksuks niisama,kuhugi ruttamata.Kaugele lennata ajanappusel pole võimalik.Lennupiletid suht ühes hinnaklassis Berliini omadega.Selge see,et suvi ja turistide hordid,aga on märgiline tähtpäev,mis vajab tähistamist.

Leave a comment:

Töötlen...