Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Algselt postitas veltu69 Vaata postitust
    Tahaks minna Gruusiasse suustama oma käe peal veebruari kuus. Kui ei viitsi ümberistumistega tegeleda siis saan aru, et on kaks varianti - Tallinnast Kutaisisse või Riiast Thbilisisse? Ja kõige suurem suusakeskus on nagu aru saan Gudauri mis jääb Thbilisist 2h autosõidu kaugusele aga Kutaisist 5h autosõidu kaugusele.

Küsimused:
    1) kas autorent ja autosõit on Gruusias (talvisel ajal) talutavad tegevused?
    2) kas Kutaisist on ka autole mingi normaalne alternatiiv saada Gudaurisse?
    3) kas varustust saab mäelt normaalse hinnaga rentida?

Ehk on keegi käind ja teab rääkida
    Igal aastaajal Georgias autoga sõitmine on muhe kogemus. Eriti Thbilisis, olles pool Euroopat läbi sõitnud, siis Thblisi on kõige hullem.
    Georgias on popid marshutkad ehk Ford Transit bussid, millega liigutakse. Seda tahaks muidugi oma silmaga näha kuidas Gudaurisse talvel sõidetakse, päris lahe tee on sinna üles.
    Ma kipun arvama, et äkki Thblisist käivad mingid ski bussid üles?

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Tahaks minna Gruusiasse suustama oma käe peal veebruari kuus. Kui ei viitsi ümberistumistega tegeleda siis saan aru, et on kaks varianti - Tallinnast Kutaisisse või Riiast Thbilisisse? Ja kõige suurem suusakeskus on nagu aru saan Gudauri mis jääb Thbilisist 2h autosõidu kaugusele aga Kutaisist 5h autosõidu kaugusele.

Küsimused:
    1) kas autorent ja autosõit on Gruusias (talvisel ajal) talutavad tegevused?
    2) kas Kutaisist on ka autole mingi normaalne alternatiiv saada Gudaurisse?
    3) kas varustust saab mäelt normaalse hinnaga rentida?

Ehk on keegi käind ja teab rääkida

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Sardiinias siis käidud. Kuna Cagliarist oli lend eile õhtul, siis seekord jäi mäng nägemata. Niipalju kui kohalikega sai räägitud jalka teemal, siis Klavanit teati hästi ja arvati et väga tugev kaitsja. Esimesel õhtul kohe aga ühes baaris baarmen üllatas kui tõstis riiulilt Mohni dzinnipudeli...
    Meil oli seltskonnaga plaanis nn. road trip ehk siis saar enamjaolt nädalaga läbi sõita, mis lõppkokkuvõttes oli ilmselgelt palju. Rannad sai toorelt läbi sõidetud enamjaolt. Tagasi läheks kindlasti Algherosse ja Cagliarisse. Kahjuks jäid Neptuni koopad ilmastiku tõttu nägemata, oli lihtsalt suletud, kuigi päike paistis ja meri oli ka suht vaikne. Väga ilus vaade on sõites Algherost Bosasse ja ka Cala Gononest Arbataxi. Cala Gonone lähedal on väga ilusad rannad, milledeni pääseb ainult mere kaudu ja sinna saab edasi-tagasi 10 euroga (näiteks Cala Luna rand). Kahjuks ajapuuduse tõttu jäi see meil tegemata. Korralik rannapäev sai tehtud Cagliari lähedal Chia ühes rannas, Su Giudeu, mis oli samuti väga ilusa helesinise mereveega.
    Enamus maanteedel on absurdsed kiirusepiirangud, tavaliselt sõidad 70-80-ga, palju on isegi 50 alasid.
    Cagliaris julgen soovitada airbnb-s kohe kesklinnas proua Flaviana külaliskorterit, mis asub väga heas kohas. Probleem on küll parkimisega, aga korter on väga hea. Restost soovitaks Cagliaris Ammentost ja põrsapraadi, mis serveeritakse väga uhkelt, kus juba antipastist on peaaegu kõht täis . Peale sööki läks ohtralt mirtosid ja limoncellosid. Üldiselt lõuna ajal kell 13-16 saad ainult paninisid ja pastat, ainult Cagliaris sai ka kella 14-15 ajal korralikult süüa. Kusjuures kui praele lisandina juurviljad tellida, siis enamjaolt tuleb sulle 2-3 tervet redist, terve fenkol, seller, ainult porgand oli ribadeks lõigatud, umbes nagu kokk oleks asjad otse peenrast võtnud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Ma kuulsin, et ühe telesaate võitja saab pool aastat Taanis õppida.
    Ega sa sellest midagi ei tea?
    Otsene seos puudub

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kes tahab Kopenhaagenis soovitusi, küsige.
    Ma kuulsin, et ühe telesaate võitja saab pool aastat Taanis õppida.
    Ega sa sellest midagi ei tea?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    1. detsember on FCK vs BIF
    Soovitan 1. detsembril külastada hoopis Peterburi. Odavam, lihtsam, lähemal. Boonuseks Zenit - Spartak.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Miks sa soovitad Euroopa ühte kõige kallimat linna külastada?
    Õlu on kallis
    Söömine on kallis
    Litsid on kallid

Miks ma küll peaks seal olema?
    1. detsember on FCK vs BIF

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Miks sa soovitad Euroopa ühte kõige kallimat linna külastada?
    Õlu on kallis
    Söömine on kallis
    Litsid on kallid

Miks ma küll peaks seal olema?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Meediast ma ei saa aru, kas Barca lennujaamas oli ainult esmaspäeval protest või on praegu iga päev seal mingid häired?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Keskustella Vaata postitust
    Sa ei usu kui ma ütlen - see on lõuna-meie riik. Jumaldan sinna lennata abil soodsad lennupiletid - mulle lihtsalt meeldib sealt lennuki ja vaadata maastik on meie kodumaa. See on nii ilus, mu hing laulab!
    Ära keeruta, vasta konkreetselt kas Andy Carroll oli siis flop või mitte.

Leave a comment:

• Keskustella
    replied
    Sa ei usu kui ma ütlen - see on lõuna-meie riik. Jumaldan sinna lennata abil soodsad lennupiletid - mulle lihtsalt meeldib sealt lennuki ja vaadata maastik on meie kodumaa. See on nii ilus, mu hing laulab!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kalp Vaata postitust
    Tänud!Saan aru,et läksid Chisinaust ekskursiooniga ja selletõttu oli "piiril" küsimusi vähem?
    No nagu ütles üks kohalik "me pole Põhja-Korea". Ehk tglt saab sinna üsna lihtsalt. Pass peab kaasas olema ja sularaha.

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui ilm on soe, siis on suurepärane koht. Päike paistab, seelikud on lühikesed, naised väga kenad ja sõbralikud, kuigi engrishit väga ei oska. Baaris on õlu mingi 1,50, söögid ka megaodavad. Taksoäppidest töötab Yandex, samuti odav. Saab käia veinituuridel, kus üsna odavalt end soojaks tõmmata.
    Kui vihma sajab, siis on ligane ja kole. Seelikud asenduvad mantlitega ja vene keeles saab ainult hakkama. Muuseumitesse pole jõudnud, kaardimakse olemasolu on 50-60.
    Transnistria on enda kummalises lummas lahe. Näeb Lenini kujusid ja linna, kus on enamus inimesi vanad. Söögid on kõikjal üsna okeid, seljankasid väldi, kuna need sisaldavad liha asemel erinevaid vorste. Transis on ka mobiililevi täiesti pekkis ja sinnaminekul varu pigem kaasa dollareid, sest Moldova raha nad ei tunnista, Eurod neile väga ei meeldi ja kaardimakseid pole pea kuskil. Transis saab ühe päevaga hakkama, ega seal suurt midagi vaadata rohkem pole. Lihtsalt omapärane kogemus. Mul oli sinnaminnes korraldatud tuur, seega hindu ei tea, aga ei tohiks väga kallis olla. Sõidab sinna 1,5 tundi. Piiri ID-kaardiga ei ületa, peab olema pass. Otse Dnestri ääres saab vanas Bendery linnuses võtta viietärnise sviidi 100 euro eest. Ehk tõeline säästureis kohaliku elu puhul.
    Tänud!Saan aru,et läksid Chisinaust ekskursiooniga ja selletõttu oli "piiril" küsimusi vähem?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kalp Vaata postitust
    Kui aega ja viitsimist,ootaks tähelepanekuid ja soovitusi.
    Kui ilm on soe, siis on suurepärane koht. Päike paistab, seelikud on lühikesed, naised väga kenad ja sõbralikud, kuigi engrishit väga ei oska. Baaris on õlu mingi 1,50, söögid ka megaodavad. Taksoäppidest töötab Yandex, samuti odav. Saab käia veinituuridel, kus üsna odavalt end soojaks tõmmata.
    Kui vihma sajab, siis on ligane ja kole. Seelikud asenduvad mantlitega ja vene keeles saab ainult hakkama. Muuseumitesse pole jõudnud, kaardimakse olemasolu on 50-60.
    Transnistria on enda kummalises lummas lahe. Näeb Lenini kujusid ja linna, kus on enamus inimesi vanad. Söögid on kõikjal üsna okeid, seljankasid väldi, kuna need sisaldavad liha asemel erinevaid vorste. Transis on ka mobiililevi täiesti pekkis ja sinnaminekul varu pigem kaasa dollareid, sest Moldova raha nad ei tunnista, Eurod neile väga ei meeldi ja kaardimakseid pole pea kuskil. Transis saab ühe päevaga hakkama, ega seal suurt midagi vaadata rohkem pole. Lihtsalt omapärane kogemus. Mul oli sinnaminnes korraldatud tuur, seega hindu ei tea, aga ei tohiks väga kallis olla. Sõidab sinna 1,5 tundi. Piiri ID-kaardiga ei ületa, peab olema pass. Otse Dnestri ääres saab vanas Bendery linnuses võtta viietärnise sviidi 100 euro eest. Ehk tõeline säästureis kohaliku elu puhul.

Leave a comment:

Working...
X