Ise ka autoga Horvaatias käinud. Tallinn-Warsaw-Viin-Ljubljana-Pula-Zagreb-Budapest-Slovakkia mäed-Tallinn.
Eelarvest vist poleks väga kasu, sest mul rendiauto, bensiini, söögi/joogi, vaatamisväärsused ja majutus kõik ühe numbrina koos ning perioodiks oli kaks nädalat. Muidu see marsuut on suht dope. Viin on awesome, Ljubljana oli üllatavalt tore, Budapest freaking awesome, Slovakkia loodus samuti.
					Eelarvest vist poleks väga kasu, sest mul rendiauto, bensiini, söögi/joogi, vaatamisväärsused ja majutus kõik ühe numbrina koos ning perioodiks oli kaks nädalat. Muidu see marsuut on suht dope. Viin on awesome, Ljubljana oli üllatavalt tore, Budapest freaking awesome, Slovakkia loodus samuti.
. Mul midagi häda ei olnud ja jõudsin Sarajevosse õhtaks. Ummikud, jube. Motelli olin vanalinna võtnud ja kui juba olin loobunud autoga maja ette jõudmisest nägin kuskil paar km motellist eemal üli väikest silti, mis juhatas täpselt minu parkimiskohani. Öösel läks pidutsemine esimest korda päris käest ära ja järgmine hommik varajast starti ei suutnud teha.
 Tallinnast Varssavi ei sõida sa kuidagi 8 tunniga. See pigem 12-15 tunnine ots. Mul tavaliselt maksimum olnud Poola-Leedu piirialad ühe päevaga.
Kommentaar