Algselt postitas Tofoa

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Reisimine

Collapse

X
- 

Seda kipub juhtuma pigem kehvades ilmaoludes/maandumise järgseltAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks lennukites enam ei plaksutata pärast maandumist?308
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks lennukites enam ei plaksutata pärast maandumist?
Plaksutamine oli algselt ikka ainult kontinentide vahelistel lendudel. Miskipärast mingi aeg tehti seda iga väiksema otsa puhul. Tundus suht napakas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

+1. Kui piloodi töö on sind lennutada siis ei pea kohe aplodeerima selle üle, et ta enda tööga hakkama sai. Eritingimustes on ok, aga tavatingimustel ei. Sama loogiline oleks bussiga sõites bussijuhile plaksutada, autoga sõites eeldada et su pere plaksutab sulle kui Tallinn-Tartu otsa lõpetasid või Rootsi kruiisil minna peale maabumist kapteni ette plaksutama. Kõik need on samamoodi sõiduvahendid kus võib õnnetusi juhtuda.Algselt postitas Rein Vaata postitustPlaksutamine oli algselt ikka ainult kontinentide vahelistel lendudel. Miskipärast mingi aeg tehti seda iga väiksema otsa puhul. Tundus suht napakas.
Kommentaar
 - 

Hetkel kirjutan blogisseAlgselt postitas bubbles Vaata postitustMillal su tripist kokkuvõte ilmub?
 2 linna kirjutatud 10+st.

Kommentaar
 - 

Järgmine kord, kui bussijuht võtab ette ohtliku manöövri ja reisijad haaravad kramplikult käepidemetest, et kas jõuab nüüd sellest rekkast mööda või mitte, siis võiks ju pärast edukat manöövrit plaksutada. Ma muidugi ei tea millal ma järgmine kord bussiga kaugliinile jõuan.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, on plaksutatud ka suvalises Tallinn-Tartu bussis (vähemalt nii on väidetud). Väga kipuvad lennukites plaksutama venelased.BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

Kui ma väiksem olin, siis oli selline tava küll, et kõik väljujad tänasid bussijuhti (kõndisid bussjuhist mööda ja ütlesid "aitäh!").Algselt postitas Katk Vaata postitustSama loogiline oleks bussiga sõites bussijuhile plaksutada, autoga sõites eeldada et su pere plaksutab sulle kui Tallinn-Tartu otsa lõpetasid
Eks nad on harjunud. Lendamine omal maal pole ju kaugeltki sama turvaline kui läänes.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVäga kipuvad lennukites plaksutama venelased.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
 - 

Ega seal palju variante vast polegi. Shuttle buss Charleroi keskusesse ja sealt rongiga Brüsseli. Ajakava jooksis viimati nii, et pidin mõned tunnid varahommikuni ootama, et saaks bussi ja rongi peale. Võib-olla on muutunud midagi. Lennujaama kodukal peaks mingi inf olema transpordifirmade kodulehtedega. Saad edasi uurida sõiduplaane ja klapitada neid. Buss lennujaamas Charleroisse oli vist mingi sümboolne 5€.Algselt postitas Marek_T Vaata postitustOlge head ja öelge, reisigurud, kuidas südaöisel oktoobritunnil kõige valutumalt Charleroi lennujaamast Brüsseli kesklinna saab?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar