Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
-
-
-
Juba 12h pealt võib selle sita ümber lükata. Aimasin niigi, aga nüüd for real. Ja ma ei tea, mis 10 aastat tagasi, aga praegu võib haavata saada vaid lumehelbeke.Maroko ja kogu see pöhja-aafrika mönus araabia kogemus. Naisega ei tasu küll minna. Seal peab arvestama, et kui abielulepingut allkirjadega ja piltidega kaasas pole, siis ühises toas ööbida ei saa. Ka hostelis. Taksos midagi itsitad ja flirdid seal naisega vöi puudutad vms saad taksojuhilt löuksi kohe. Tänaval mingit avalikku kiindumust näitad siis möni kohalik juhkam tahaks so sealsamas lähimal keskväljakul üles puua. Sariaadiga peab ikka veits arvestama.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ma ei tea, aga Google ütles, et peab. Läti oma tuli ka Google'ist välja, see oli lihtne ja aadressi ka ei küsitud. Poolas aga tahetakse ainult lennureisijatelt, ma ei tea, miks.Leave a comment:
-
Mis Leedu ankeet?
Kui Lätti minna, siis tuleb SMS ilusti, et täida Covidpass.lv ära. Saksamaal saadetakse ka SMS, et mine sinna lingile ja tutvu meie reeglitega.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
Minu käest küsiti Tallinnas ning tagasilennul Valencias. Rohkem näitama ei pidanud. Saksamaad (Frankfurt) seal vahepeal ei huvitanud üldse.Leave a comment:
-
Ise sai kuu tagasi Hispaanias käidud läbi itaalia. Eestis, kui ka Milanos kontrolliti ja tagasilennul kontrolliti Oslos ning Tallinnas. Et kotib ikka küll.Leave a comment:
-
Kipub nii olema jah. Viimase kuu aja jooksul läbitud seitsmest lennujaamast on ainsana küsitud ainult Tallinnas ning Münchenisse saabudes. Ja kui ma Münchenis ütlesin, et olen transiitlennul, siis lasti ka kontrollimata minema.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: