Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Kõige mõistlikum on hotell booking.comist välja otsida ja siis hotelli kodulehelt otse bronnida, 9l juhul 10st on veel odavam.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    Ma jällegi olen viimasel ajal Booking.com-ist leidnud paremaid pakkumisi kui Airbnb-st.
    Sama siin. Lisaks jääb ära kogu sebimine "millal jõuate, sealt saate võtme, millal lahkute, kuhu võti jätta" jnejne. Lähed tuled millal tahad.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Ma jällegi olen viimasel ajal Booking.com-ist leidnud paremaid pakkumisi kui Airbnb-st.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Airbnb ruulib!
    Üldjuhul leiad ööbimise odavamalt, kui hotellist ja ise palju Euroopas ringi trippinuna pole veel parkimisega hätta jäänud selle kaudu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Keegi oskab decent hotelli Riias soovitada, millel oleks oma parkla, et ma ei peaks selle küsimusega eraldi jebima?
    Ma olin just nädalavahetusel Wellton Riga Spas. Aga muidu soovitan pigem airbnbd kasutada.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Keegi oskab decent hotelli Riias soovitada, millel oleks oma parkla, et ma ei peaks selle küsimusega eraldi jebima?
    Hestia Jugend asub kesklinnas, vanalinnast läbi pargi 10 min jalutada. Paar nädalat tagasi ööbisin seal. Nad pakuvad ise ka parkimist, aga 50 meetri kaugusel on väga soodne Europark, kus pole eriti jebida vaja (automaadist võtad pileti). Kõrval muid hotelle ka. Selles piirkonnas on õhtuti ja pühapäeval ka tänaval parkimine tasuta, aga võib olla probleeme koha leidmisega. Vanalinnas on parkimine keeruline.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Parkimine Milaanos ja Riminis suve paiku. Kui kerge on kohti leida, kui kallis see on ja kas kusagilt saaks mingitninfii inglise keeles lugeda?
    Ma parkisin eelmine august Milanos täiesti tasuta siin:

Parcheggio
    Via Vittore Buzzi, 20141 Milano MI, Italy

Kesklinna katedraali jms vaatamisväärsuste juurde oli ~30 minutit jalutamist. Oleksin veidi rohkem ette valmistunud, oleks ilmselt võtnud äpiga teeäärsetest punktidest mõne rendiratta. Parkla ise oli mingi kaubanduskeskuse lähistel elumajade juures ja ruumi oli kõvasti. Sattusin sinna vist nädalavahetusel, igatahes kesklinna tänavad olid kohalikest tühjad ja ringi kondasid vaid turistid.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    All the information you need to know about parking in Milan, Italy. This detailed Milan parking guide covers signs, parking zones, ZTL zones & more.

Midagi sellist otsid? Kõige kindlam oleks muidugi mõne kohaliku käest kohapeal küsida, et info vastaks pärast covidisegadust toimunud võimalikele muutustele. Isiklik kogemus on (Põhja-Itaaliaga), et alati tasub kohapeal küsida üle kui oled isegi varem käinud, muudavad oma regulatsioone päris tihti.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    whaddabout koroonaviirus?
    See tundub hetkel väiksem probleem, kui info leidmine parkimise kohta.

Igal juhul, kui kellelgi on kogemusi, siis jagage.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Parkimine Milaanos ja Riminis suve paiku. Kui kerge on kohti leida, kui kallis see on ja kas kusagilt saaks mingitninfii inglise keeles lugeda?
    whaddabout koroonaviirus?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuidas on teha trippi, kus sa lähed suvaliselt bussijaama ja istud esimese bussi peale, mis ette tuleb? Esimese peatuskohana jõudsin Rakverre./-/Esimese hooga oli mõte, et äkki minna rongiga Püssile, aga kuna ükski veebiväljund ei andnud sobivat majutuskohta ja Kiviõlis olin korra erilises peldikus ööbinud, siis sai sõidetud Narva.
    Eks vist sellepärast siseturismi harrastajad ka peam. autoga kulgevad, et niikaua on kõik veel hästi, kui esimene suvaline buss viib maakonnakeskusesse ja sealt edasi järgmisse maakonnapealinna. Aga kui juhtud sattuma näit. Ikla piiripunkti, siis lähim kämping vms majutus jääb mitme km kaugusele ja järgmine buss Pärnu poole läheb alles varahommikul

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    Seekord peab nkn baltikumiga leppima. Seega ehk keegi soovitaks miskit?
    Ida Lätist miskit toredat avastamiseks näiteks
    Aluksne ja Smiltene on täitsa kenad kohad.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Narva-Jõesuu koha omanik kirjutas, et ta eile polnud pohmakas.
    Luges su postitust siin?

Leave a comment:

Working...
X