Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    On üks väike põhjus, miks minust moslemit ei saa.
    That's exactly what a sleeper agent would say.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Radikaliseerumine on alanud.
    Kasutaja telekavaataja peale nädalat Marokos.

On üks väike põhjus, miks minust moslemit ei saa.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Avasin Flashscore, nägin, et kaotati kodus Akhmatile 1-2. Panin Flashscore kinni. Allah säästis mind täna selle mängu vaatamisest.
    Radikaliseerumine on alanud.
    Kasutaja telekavaataja peale nädalat Marokos.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kas täna on see lambatapufestival ka?
    Ei olnud. Aga mingi vend hoidis ahvi keti otsas ja mingi vend üritas mulle mingit anakondat kaela visata. Aga samas minu "ei" neile mõjus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Juba 12h pealt võib selle sita ümber lükata. Aimasin niigi, aga nüüd for real. Ja ma ei tea, mis 10 aastat tagasi, aga praegu võib haavata saada vaid lumehelbeke.
    Kas täna on see lambatapufestival ka?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Maroko ja kogu see pöhja-aafrika mönus araabia kogemus. Naisega ei tasu küll minna. Seal peab arvestama, et kui abielulepingut allkirjadega ja piltidega kaasas pole, siis ühises toas ööbida ei saa. Ka hostelis. Taksos midagi itsitad ja flirdid seal naisega vöi puudutad vms saad taksojuhilt löuksi kohe. Tänaval mingit avalikku kiindumust näitad siis möni kohalik juhkam tahaks so sealsamas lähimal keskväljakul üles puua. Sariaadiga peab ikka veits arvestama.
    Juba 12h pealt võib selle sita ümber lükata. Aimasin niigi, aga nüüd for real. Ja ma ei tea, mis 10 aastat tagasi, aga praegu võib haavata saada vaid lumehelbeke.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    Ma ei tea, aga Google ütles, et peab. Läti oma tuli ka Google'ist välja, see oli lihtne ja aadressi ka ei küsitud. Poolas aga tahetakse ainult lennureisijatelt, ma ei tea, miks.
    Jep Leedus oli mingi loll ankeet küll, aga lennujaamas ei huvitanud see kedagi.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Mis Leedu ankeet?
    Kui Lätti minna, siis tuleb SMS ilusti, et täida Covidpass.lv ära. Saksamaal saadetakse ka SMS, et mine sinna lingile ja tutvu meie reeglitega.
    Ma ei tea, aga Google ütles, et peab. Läti oma tuli ka Google'ist välja, see oli lihtne ja aadressi ka ei küsitud. Poolas aga tahetakse ainult lennureisijatelt, ma ei tea, miks.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
    No ma üritasin just Leedu ankeeti täita. Küsis, kus ma ööbin. Kurat seda teab veel. Panin suvalise aadressi. Ehk ei lõpeta vanglas.
    Mis Leedu ankeet?
    Kui Lätti minna, siis tuleb SMS ilusti, et täida Covidpass.lv ära. Saksamaal saadetakse ka SMS, et mine sinna lingile ja tutvu meie reeglitega.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Autoga mööda maad sõites ei kontrollita kuskil. #passita.ee
    No ma üritasin just Leedu ankeeti täita. Küsis, kus ma ööbin. Kurat seda teab veel. Panin suvalise aadressi. Ehk ei lõpeta vanglas.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Autoga mööda maad sõites ei kontrollita kuskil. #passita.ee

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
    Ise sai kuu tagasi Hispaanias käidud läbi itaalia. Eestis, kui ka Milanos kontrolliti ja tagasilennul kontrolliti Oslos ning Tallinnas. Et kotib ikka küll.
    Käisin ka kuu tagasi Milanos, siis kottis jah, aga nüüd Milanos ei huvitanud enam kedagi

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Teekonnal Tallinna Lennujaamast läbi Itaalia Hispaaniasse küsiti ÜKS kord koroonapassi näha - ja seda Tallinnas enne pardale minekut. Muu euroopat see üldse ei koti.
    Minu käest küsiti Tallinnas ning tagasilennul Valencias. Rohkem näitama ei pidanud. Saksamaad (Frankfurt) seal vahepeal ei huvitanud üldse.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Ise sai kuu tagasi Hispaanias käidud läbi itaalia. Eestis, kui ka Milanos kontrolliti ja tagasilennul kontrolliti Oslos ning Tallinnas. Et kotib ikka küll.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Eilaveel poolt
    Teekonnal Tallinna Lennujaamast läbi Itaalia Hispaaniasse küsiti ÜKS kord koroonapassi näha - ja seda Tallinnas enne pardale minekut. Muu euroopat see üldse ei koti.
    Kipub nii olema jah. Viimase kuu aja jooksul läbitud seitsmest lennujaamast on ainsana küsitud ainult Tallinnas ning Münchenisse saabudes. Ja kui ma Münchenis ütlesin, et olen transiitlennul, siis lasti ka kontrollimata minema.

Leave a comment:

Töötlen...