Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• plastic'99
    replied
    Keegi Bukovel suusakuurordis käinud Ukrainamaal? Kuidas hinnangud mägede ja ka peovõimaluste osas?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
    Kas prügi on ära koristatud?
    ei, ja hais polnud küll mingi pidev asi, mõnes nurgas ikka on nagu meil baltas või vanalinnas

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Napolis käidud ja saab soovitatud soojalt. Mõnus, päris itaalia, palju kaootilisem ja valjem kui põhjapoolt. Eks vaesem kant ka ja see-eest palju odavam. Linn on ilus ja mitmekülgne, vaadata on rahulikke kante ja ajaloolisi künkaid kui soov selleks, aga allpool räbalatemas kantides käib igasugu elu ja vee ääres on omakorda sadamakant täitsa teistsugune. Vanalinnas on põhiteema, pidu olenemata päevast iga nurga peal ja kohalikud väga vastuvõtlikud ja pummelungihimulised. Suurematel platsidel oli ruumi nii vähe liikuda läbi rahva nagu suurhallis peale lennykravitzit. Soovitus on ööbimine leida vanalinna lähistele. Ja muidugi Maradona on suurem kui jeesus.
    Napoli mängule minek oli feil lollilootuses kohapealt osta. Süsteem on arhailisem mis kunagi näinud. Tuleb minna paar päeva enne linnas piletioffice'sse. Ja stata kandis midagi teha pole enne ja pärast mängu, kahtlane pime kant, tõenäoliselt on peod ja pre/äftekarmöll mujal.
    Kas pesulõksu pidi nina peale panema Napolis ringi kõndides? Ainuke linn maailmas kus maskiga ringi pannes on enda halb hingeõhk talutavam..

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
    Napolis käidud ja saab soovitatud soojalt. Mõnus, päris itaalia, palju kaootilisem ja valjem kui põhjapoolt. Eks vaesem kant ka ja see-eest palju odavam. Linn on ilus ja mitmekülgne, vaadata on rahulikke kante ja ajaloolisi künkaid kui soov selleks, aga allpool räbalatemas kantides käib igasugu elu ja vee ääres on omakorda sadamakant täitsa teistsugune. Vanalinnas on põhiteema, pidu olenemata päevast iga nurga peal ja kohalikud väga vastuvõtlikud ja pummelungihimulised. Suurematel platsidel oli ruumi nii vähe liikuda läbi rahva nagu suurhallis peale lennykravitzit. Soovitus on ööbimine leida vanalinna lähistele. Ja muidugi Maradona on suurem kui jeesus.
    Napoli mängule minek oli feil lollilootuses kohapealt osta. Süsteem on arhailisem mis kunagi näinud. Tuleb minna paar päeva enne linnas piletioffice'sse. Ja stata kandis midagi teha pole enne ja pärast mängu, kahtlane pime kant, tõenäoliselt on peod ja pre/äftekarmöll mujal.
    Kas prügi on ära koristatud?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied

Leave a comment:

• Joosep.
    replied
    Jagan veidi enda kogemust.
    2020 aastal läksin backpackima. Üksi. Eelnevalt olin vaid paar korda reisinud ning seda sõprade või perega. Alustasin Austriast ja lõpetasin Sloveenias. Kokku oli reis 5 kuud. Selle ajajooksul jäi mulle meelde Itaalia ja Sloveenia kõige rohkem. Austria oli minu eelarve jaoks veidike liiga kallis ja seega ma seal kaua ei olnud. Aga ööbimised tegin couchsurfinguga (kes ei tea, siis võib googleldada).

Külastasin Itaalias näiteks riva del garda-t, Roomat, cinque terre-t, matera-t jne jne.
    Sloveenias olin kõige kauem ja enamus aega olin pealinnas Ljubljanas.

Ühesõnaga enamus liikumisest toimus hääletades. Kui keegi mõtleb minna reisima ja tahaks midagi väljakutsuvat teha, siis soovitan minna backpackima (ja seda üksi). ja kui tahad lugeda reiside ja kogemuste kohta, siis kajastan enamus enda lugusid siin https://genemtravels.com aga olen hakanud kajastama ka https://infoviking.ee artiklite all.
    Äkki keegi saab ideid reisimise osas

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Tenerife ikka väga rahulik koht. Perele see lõuna(ilma vahe on korralik põhi-lõuna) ka väga chill ikka. Mul silm korralik ja ei ole kohanud ühtegi ennast müümas(vähemalt sellist kenamat siis). Natuke on mingeid päikeseprilli/narko müüjaid aga mitte keegi ei tule ligi ise.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    Tuleb siis kesk klassi turisti standard tenerife ikkagi teha. Välismaal kakada mulle ei meeldi.
    Käisin kunagi Tenerifel! Ühes väiksemas linnas pidi high-end lokaalis 30 mintsa eest 70 euri välja köhima. Valik oli muidu päris soliidne. Seevastu saare pealinnas ringi huiates on üsna lihtne sattuda designeeritud tänavale kus kõik hooned on vastava asutuse halduses. Seal sai mürgist lahti ainult 30 euriga. Kui niisama chillida tahad (koos perega vms), siis saare põhja pool on mõtekam olla. Kui 24/7 koos briti turistidega segast panna tahad, siis mine saare lõuna poole peale.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Ei tulnud pähe et osad siin nii konservatiivsed et abielus lausa
    Ma ikka traditsiooniliste väärtuste esindaja.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Tuleb siis kesk klassi turisti standard tenerife ikkagi teha. Välismaal kakada mulle ei meeldi.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Ei tulnud pähe et osad siin nii konservatiivsed et abielus lausa

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Ehk siis abielus paaridel tundub ju lebo.
    Marokos vist ei aktsepteerita kaala ja ta sõbra abielu.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    See on enda ja söbra kogemuse mix. Tuli jutuks araabia kultuur ja kokkupuuted, kui ühine Maroko söber jalkapundist järjekordselt Marokot kiitma hakkas. Vihane taksojuht naist kallistades, Hosteli keeldumine ja lõpuks hotellis kahe eraldi toa vötmise sundseis on päris. Ülespoomise juttu tuleb muidugi läbi ridade lugeda....
    Ehk siis abielus paaridel tundub ju lebo.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    See on oma kogemus või kuskilt Breitbarti reisiblogist? Tundub ülevõlli jutt https://travelguide-marrakech.com/un...uples-morocco/ Eks müügimehed on igalpool jõhkrad väljaspool Euroopat, standard.
    See on enda ja söbra kogemuse mix. Tuli jutuks araabia kultuur ja kokkupuuted, kui ühine Maroko söber jalkapundist järjekordselt Marokot kiitma hakkas. Vihane taksojuht naist kallistades, Hosteli keeldumine ja lõpuks hotellis kahe eraldi toa vötmise sundseis on päris. Ülespoomise juttu tuleb muidugi läbi ridade lugeda....

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Maroko kirjeldus 10 aastat tagasi ööbimise ja muu osas küll kaala selgitusega sama polnud. Aga äkki nüüd on, ei usu.

Leave a comment:

Töötlen...