Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
[QUOTE=Sambaz;1928316]Mul ei ole munnigi prahaga. praha on odav ja tore. Kas ta oleks linn, kus ma jooks ennast tais? ei, kindlasti mitte. ma olen hinges nautija, ja paar aastat elanud berliinis, siias ma valiks berliini, kui praha, sorri. /QUOTE]Kommentaar
-
Siis iga kell Praha. Põhjustel mida kaasfoorumlased välja on toonud. Vanalinn on suvel turistidest umbes (kujuta ette Viru tn ja raekoda turismiaja tipptunnil ainult, et 5x rohkem inimesi), aga hommikused ja õhtused tunnid on lahjem. Turistilõksudest natukene eemale minnes langevad ka hinnad.
Krakow läheb kenasti Prahaga ühte potti ja thanks pakkumast võtan iga kell vastu. Super koht kuhu ikka tagasi olen läinud. Helsinki, Riia (alad mis jäävad vanalinnast eemale) on Berliiniga samas klassis mu jaoks.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Meenub video, kus vana käis Valgevenes Tšernõbõli plahvatusest tingitud reostatud alal. Kolas seal tühjuses ringi, nuga kaasas, et karusid tappa ja korrutas kui mürgine kõik seal on. Kuniks, õudusfilmidega sarnanevas surnuaias, võttis maast alumiiniumnõu ja jõi sellest tsipa kanget kraami. Radiatsioon seda meest vist ei murra või siis oli õige jook. Igatahes lõpetas ta oma reisi üksikus talus, kus tõmmati kork pealt ja pandi põlisasukatega tinunni.
Soovitan toda kanalit.sigpicKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Rääkides Moldovast ja nii...
Kuidas inimesed muidu Rumeenias tunduvad?
Kas keegi Rumeenias jalgpalli mängudel ka käinud?Kommentaar
-
Kommentaar
-
kuulge kogenumad reisisellid, andke nõu.
Tuli siin ex-prompt mõte teha üks kiire põige sooja päikese alla. Lõin google'sse sisse "viimase minuti reisipakkumised" ja täiesti arvestatavas koguses täiesti mõistlike hindadega tuli pakkumisi. Et otsiks kelleltki kogenumalt nõu mida võtta ja mida jätta.
Päris sellist "lendaks kohale, lebotaks 7 päeva ilma hotellist välja saamata ja jooks hinna sees olevat alksi" varianti ei tahaks. Antalya pigem üldse kuidagi ei tõmba, Golden Sands ka mitte. Küll aga tundus huvitav variant Kreeta saarele minna (seal ilm ka praegu parem + on palju põnevat ajaloohuvilisele näiteks).
Aga mida reisi valides silmas peaksin pidama? Üks veider nüanss mis silma jäi, oli see, et majutuse juures oli pea igal pool märgitud, et majutus kaheses toas. Samas tahaks seal olles vahepeal ehk raamatut lugeda ja omaette olla - on selliste pakkumiste juures lootust leida üldse ühese toaga variante?
Ehk jagage kogemusi ja võite mingeid alternatiivseid kohti ka pakkuda, kus midagi huvitavamat näha-teha oleks kui ainult hotellis/resortis passida.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar