kõik eksisteerivad aga ma mõtlesin ferdinandi. aga ma ei tea kas e24 saab lugeda väga kindlaks allikaks...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
uudis oli ka mujal portaalides üleval juba ju..Algselt postitas manitaaz Vaata postitustkõik eksisteerivad aga ma mõtlesin ferdinandi. aga ma ei tea kas e24 saab lugeda väga kindlaks allikaks...
ja eestlasena olen ikka nõudlik ja virisev - franz võiks esineda kuskil mujal kui õllesummeril :P. aga muidugi parem see kui mitte midagi vist.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
No jumal-jumal, Franz on kindlalt selline bänd, keda lives tahaks näha, aga mitte mingit tahtmist pole Õllekale minna. Nad võiks hoopis Rabarockil esineda või mõne klubikontserdi anda
Edit: aga noh, peab ikka ära käima seal."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
mis mis misAlgselt postitas alvarez Vaata postitustdämmit....10.juuni incubus juba kirjas..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Seda peetakse ilmselt silmas.Algselt postitas fitti Vaata postitustmis mis misarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Bäkkstriit Pois
Kaili
Aakon
...veel midagi?
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar