kõik eksisteerivad aga ma mõtlesin ferdinandi. aga ma ei tea kas e24 saab lugeda väga kindlaks allikaks...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustkõik eksisteerivad aga ma mõtlesin ferdinandi. aga ma ei tea kas e24 saab lugeda väga kindlaks allikaks...
ja eestlasena olen ikka nõudlik ja virisev - franz võiks esineda kuskil mujal kui õllesummeril :P. aga muidugi parem see kui mitte midagi vist.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
No jumal-jumal, Franz on kindlalt selline bänd, keda lives tahaks näha, aga mitte mingit tahtmist pole Õllekale minna. Nad võiks hoopis Rabarockil esineda või mõne klubikontserdi anda
Edit: aga noh, peab ikka ära käima seal."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustdämmit....10.juuni incubus juba kirjas..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustmis mis misarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Bäkkstriit Pois
Kaili
Aakon
...veel midagi?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar