Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Käisin eile mutandil, kus esines Annie. Ootasin ikka jubedalt seda laivi ja pidin rämedalt pettuma. Eiei, neiu oli kena ja tubli, kuigi enamus jutu oli tasemel heihei, jeah, kuid mis krdi värk selle heliga oli? Lauludest sai umbes nii palju aru, et on laul, häält polnd eriti kuulda, aint trumm ja bass kostusid kõlaritest ja muu oli selline ebamäärane müra. Igatahes olen sitaks pettund
Viru Folk on juba 17 aastat publikule pakkunud ilusaid emotsioone, mitmepalgelist põhjamaist muusikat, võrratut loodust ning sulandumist sellesse kaunis kaptenitekülas Käsmus. Teema-aastana on kaheksateistkümnendal korral 09.-09.08.2025 ees ootamas Ameerika aasta. Piletid müügil Piletilevis.
Tundub päris hea olevat..
Eesti artistidest kohal Mägi & Sibul, Saatpalu & Rebane, Chalice, Jääboiler, Oort, Zetod, Jaan Pehk jt.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Bob Dylan oli TÄIELIK pettumus. Mingi ülbe vanamees laulis oma laulud laval ära ning üllaülla "Knockin On Heaven's Door" ei tulnudki esitusele. Suuresti selle loo pärast läksin veel kontserdile..
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Bob Dylan oli TÄIELIK pettumus. Mingi ülbe vanamees laulis oma laulud laval ära ning üllaülla "Knockin On Heaven's Door" ei tulnudki esitusele. Suuresti selle loo pärast läksin veel kontserdile..
hahahaha sa oled paras till ja selle pärast sulle see kontsert ei meeldinud, et see polnudki sulle mõeldud.
Ma pakun, et kuna esiteks ei olnud Dylan kuidagigi seotud reklaamindusega ja teiseks, et sinusugustelt tillidelt raha kätte saada.
On see normaalne, et Dylan ei esitanud vaideldamatult oma kõige kuulsamat laulu? Sa tahad väita, et sinna peaksid minema ainult paadunud fännid? Kahtlemata oli see minule mõeldud, sinul on lihtsalt rumal mõtteviis. Ma ei käi väga tihti välismaa staaride kontserditel, kuid kas see on normaalne, et terve kontserdi jooksul mitte ühtegi sõna publikuga, ei "hello" ega midagi. Rahvast oli ka vähe igastahes, max. 4000 inimest.
Kommentaar