Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Madonna eilse Confessions Touri kontsert Hannoveris oli vapustav. Seda vaatamata allakirjutanu mõningale skepsisele enne üritust. Aga tõepoolest, olles ca aasta jooksul näinud live\'s nii U2\'e kui Arsenali - ületas vanaproua elamuse poolest mõlemad. Uskumatu lugu, vana punavalgete prillidega rokipeer ei arvanud kunagi ennast sellise ülestunnistusega esinevat. Samas võibolla ei peagi kõike võrdlema. Oli lihtsalt väga väga hea.
setlist ka:
1. \"Future Lovers/I Feel Love\"
2. \"Get Together\"
3. \"Like A Virgin\"
4. \"Jump\"
5. \"Interlude: Dancers\' Confessions\"
6. \"Live to Tell\"
7. \"Forbidden Love\"
8. \"Isaac\"
9. \"Sorry\"
10. \"Like It Or Not\"
11. \"Interlude: Sorry [Remix]\"
12. \"I Love New York\"
13. \"Ray of Light\"
14. \"Let It Will Be\"
15. \"Drowned World/Substitute For Love\"
16. \"Paradise (Not For Me)\"
17. \"Interlude: Roller Dance Disco Inferno\"
18. \"Music Inferno\"
19. \"Erotica/You Thrill Me\"
20. \"La Isla Bonita\"
21. \"Lucky Star\"
22. \"Hung Up\"
Kallis FBI Concert Club’i liige,
Kes oleks seda uskunud?! Isegi meie oleme siiani sõnatud…
BDG TOOB MAAILMA SUURIMA MEGASTAARI MADONNA 4. AUGUSTIL TALLINNA LAULUVÄLJAKULE!!!
MADONNA piletid tulevad müügile kuu aja pärast, 5. märtsil, aga Sinul kui FBI Kontserdiklubi liikmel on võimalus soetada endale kuni 6 piletit enne teisi, juba 2. märtsil kell 10:00. Täpsed juhised saadame Sulle veebruari keskel eraldi e-mailiga.
Jah, Sa kuulsid õigesti – MADONNA TULEB TÕESTI TALLINNA!!!
Popikuninganna MADONNA tuleb Eestisse oma ülieduka maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» raames. Tallinna kontsert on osa tuuri ametlikust pikendusest, mille käigus külastab MADONNA riike ja linnu, kus ta pole kunagi varem esinenud või ammu kontserte andnud. Lauljanna enda sõnul on see esimene kord, kui ta tuuri pikendab: «Ma ei ole seda kunagi varem teinud. Ma ei suuda ära oodata uuesti tuurile minemist, et külastada kohti, kus ma pole varem käinud ning naasta kohtadesse, mida ma armastan,» - ütleb MADONNA.
Kommentaar