Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Üritused
Collapse
X
-
Nojah...Enamasti jäävad üritused ni või naa nädalavahetusse. Kontorirotina olen E-R tööl ja seega enam üritusi töö pärast vist nagunii ära ei jää.
Folk on muidugi alates neljapäevast juba. Aga ma pole kunagi käinud ja ei oska aimata, kas esimestel päevadel sinna mõtet minna on.Kommentaar
-
-
Alates neljapäevast mineku puhul ma ühel aastal kaotasin oma jalatsid ära ja astusin korduvalt hilisemalt klaasikildudesse ning teisel juhul ostsin pühapäeva hommikul roti, kelle ma pudelis koju viisin. Et üldiselt on mõistlikum ikka reedel minna.Nojah...Enamasti jäävad üritused ni või naa nädalavahetusse. Kontorirotina olen E-R tööl ja seega enam üritusi töö pärast vist nagunii ära ei jää.
Folk on muidugi alates neljapäevast juba. Aga ma pole kunagi käinud ja ei oska aimata, kas esimestel päevadel sinna mõtet minna on.Kommentaar
-
Kommentaar
-
MAAILMAPARANDAJATE KLUBI
tulevik on tunni aja pärastKommentaar
-
Rise and Fall of Estonia soovitaks ära vaadata. Ma seda Ühtset Eestis pole küll näinud, aga see oli näiteks päris tore. Ausalt ka. Tisse aint ei näinud
Kommentaar
-
Tegelt oli kokkuvõttes küll päris tore. Samas ei tea, kas olen mina mingi töllakas ja päris lõpuni asjast aru ei saanud, aga mingitel hetkedel muutus asi ajalises plaanis liiga palju edasi-tagasi ketramiseks. Nii et esimene emotsioon peale väljumist oli küll wtf. Nüüd vist hakkab asi vaikselt kohale loksuma308Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar