Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Üritused
Collapse
X
-
Kommentaar
-
ole siis valvel - LATEST UPDATE: The legal team tell me I should say "there is an update coming at 12:00 noon tomorrow". We are doing our best for you! - https://www.facebook.com/comedyestoniaKommentaar
-
Kuramus, Cashier No 9 ja Givers esinevad Positivusel. Mingisuguse ime läbi peaks ennast sinna kohale saama... kuigi eks see unistuseks vaid jääbki.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
LATEST UPDATE: The event details for the extra show on April 10th have been submitted to Piletilevi. They will try to have the show up for sale at 12:00 today however it may take a little while longer. So ladies and gentlemen, start your reloading!
DYLAN MORAN
Lootust on !
YNWA!Kommentaar
-
Kusjuures üllatavalt mõnus laiv oli. Esialgu tundus, et tuleb Air 2 ehk prantslased, kes teevad tuima näoga laivi, aga see mulje muutus väga kiirelt ja ehkki esirea keskel istudes sain ma lõpupoole kenade prantsuse jalgade asemel vaadata eesti naiste vehklevaid tagumikke, olin ma lõpuks rahul.Kommentaar
-
Meie mehe juubelituur, külaliseks Getter Jaani.
Tegelt sel laupäeval on Klooga rannas mingi pidu, kus vinged eesti lauljad.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
RHCP oli võimas, kuid kahju et, mõni hea lugu esitamata jäi, näiteks Dani California. Eestile traditsiooniliselt olevat järjekord olnud küllaltki pikk. Kella 18 ajal ei olnud järjekordasid, 5 minutiga sai sisse. Elephants From Neptune üllatas positiivselt.
Kommentaar
-
Ah, ei tasu Delfit uskuda- kell 20.30 bussist ja 21.00 oli sees.RHCP oli võimas, kuid kahju et, mõni hea lugu esitamata jäi, näiteks Dani California. Eestile traditsiooniliselt olevat järjekord olnud küllaltki pikk. Kella 18 ajal ei olnud järjekordasid, 5 minutiga sai sisse. Elephants From Neptune üllatas positiivselt.
Võimas elamus oli, publik oli vaid pisut põhjamaiselt puine, a eripärad kaunistavad rahvaid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar