Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telefonid
Collapse
X
-
Selle teema viimased 10 lehekülge oleksid olemata kui oleksid Iphoned. EasyAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustMis on iPhone eelised androidi ees?
Kommentaar
-
Ma ei viitsi lehti läbi lapata. Too näiteid, et miks on parem.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelle teema viimased 10 lehekülge oleksid olemata kui oleksid Iphoned. Easy
Uut telefoni vaja.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Kui tööwifiga sellist probleemi ei ole, siis kodune wifi telefonist kustutada, restart kõigele ja lisad uuesti. Kui see ei aita, aga varem toimis, siis vaatad oma wifi konfi põhjalikumalt üle.Algselt postitas StokSelline probleem, mida ei oska isegi googeldada. Hoian telefonil kogu aeg wifi ja andmeside sees. Kui liigun wifialast välja (näiteks kodust välja) ja tulen tagasi, siis telefon arvab, et on wifi võrgus, aga lehed ei lae, spotify ei mängi jne.
Kommentaar
-
Sulle meeldib logo eest 800% üle maksta?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks te lihtsalt Iphone ei osta ja täielikult probleeme ei väldi?
Kommentaar
-
Ma ostsin CAT telefoni. Saab padukaga rahulikult instagrammi sirvida ja kui kogemata maha kukub, siis jääb kõik terveks. Ilma ühegi kriimuta. Sitaks hea telefon!Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMis on iPhone eelised androidi ees?
Mis küsimus oli?
Kommentaar
-
Küsimus on, et miks ma peaksin iPhone muretsema? Ning mis on eelised androidi ees?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMa ostsin CAT telefoni. Saab padukaga rahulikult instagrammi sirvida ja kui kogemata maha kukub, siis jääb kõik terveks. Ilma ühegi kriimuta. Sitaks hea telefon!
Mis küsimus oli?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Näpuga swaipimine pidi mugavam olema.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKüsimus on, et miks ma peaksin iPhone muretsema? Ning mis on eelised androidi ees?
Kommentaar
-
Töökindlam, samamoodi vastupidav, ei hakka sul kahe kuu möödudes kokku jooksma, üle kuumenema ning suvalised asjad lakkavad funktsioneerimast pidevalt. Iphone puhul ei maksa keegi sul 800% logo eest vaid sa maksadki selle eest, et sa saad kvaliteetse asja. Mingi suvaline android võib sul reqidega olla muidugi alguses sama hinna eest 2x võimsam, aga reaalsus on see, et peale paari kuu möödumist ei ole sellest midagi järel.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKüsimus on, et miks ma peaksin iPhone muretsema? Ning mis on eelised androidi ees?
Kommentaar
-
Defineeri töökindel... sita suusailmaga kõlbab kogu see Apple tehnika vaid kajakate loopimiseks. Ma ei räägi mingist -20 ekstreemist... vaid sellisest 0 lähedasest kui on näiteks veidi tuulekülma. Samas sotine hiinlane töötab nurisemata ka alla -10 tundide viisi ilma mingisuguse probleemita.
Kommentaar
-
Kas newyorker on mingi sitt pood? Mingid moegurud siin foorumis
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, Iphone jõuan küll osta aga muidu shoppan newyorkeris.
Kommentaar
-
Ei ole halb. Truskad ja sokid väga hääd seal.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKas newyorker on mingi sitt pood? Mingid moegurud siin foorumis
Kommentaar
-
Haters gonna hate: minu iPhone 6 on üle nelja aasta vana ja Gruusias mäesuuska tehes (-15'C juures!) oli telo mu jopetaskus (mitte kusagil ihu vastas), Slopes app käis kõik see aeg ning salvestas mu laskumiste statistikat. Mitte mingit probleemi!Algselt postitas vendetta Vaata postitustDefineeri töökindel... sita suusailmaga kõlbab kogu see Apple tehnika vaid kajakate loopimiseks. Ma ei räägi mingist -20 ekstreemist... vaid sellisest 0 lähedasest kui on näiteks veidi tuulekülma. Samas sotine hiinlane töötab nurisemata ka alla -10 tundide viisi ilma mingisuguse probleemita.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Isegi kui see nii oleks, siis mis seal valesti oleks? Täitsa aus küsimusAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, Iphone jõuan küll osta aga muidu shoppan newyorkeris.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar