Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Halvimad filmid...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Halvimad filmid...

Kõige halvem film, mida olete kunagi näinud...

Siia kirjutage filmidest, mida poleks kunagi pidanud tegema või millised filmid on teile pakkunud kõige halvemad kogemused või on lihtsalt hmm... Raimo ei lubanud pahasti õelda... no \"eriti halvad\"

Teemat avama ajendas mind reede õhtu, kui olin sunnitud vaatama kahte jubedikku:

esiteks:

The Baltic Storm

Ainsad positiivsed asjad: filmi ei teinud eestlased oma rahade eest (I sure hope so...) ja eeee...hmm... mõned dok. kaadrid ka... mööndustega.

ning teiseks:

Slums of Beverly Hills

Ainus positiivne element filmis - Menä Süväri
    :P

trumbake üle kui suudate

Cerveza.

Vastus teemale \'Halvimad filmid...\'

ernest saves christmas.. või mis iaganes selle nimi oli

Kommentaar

Esimesena lõi pähe selline jubedik nagu \"Dude, Where\'s My Car?\" Praegu rohkem ei viitsi mainida aga ehk mõni teine kord
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Esimesena lõi pähe selline jubedik nagu \"Dude, Where\'s My Car?\" Praegu rohkem ei viitsi mainida aga ehk mõni teine kord
        Näe kurat, juba hakkab pihta. Esimesest kahest mehest saan ma aru, aga kolmas vajutas ilam mingeid sünduspiire tundmata Dude Where is My Cari siia. No milleks? Mis tpselt sinule selles filmis see oli, mida sa halvaks pead? Minu arust on tegemist normaalse ajuvaba komöödiaga ja ei ole normaalne argument see, kui ütled, et läksid seda vaatama teadmisega, et see on ajalooline dok film ja nüüd oled pettunud. Minu arust oma zanri korralik esindaja.

Kommentaar

Hmm.....Eelmise PÖFFIL läksin vaatama mingid dok.filmi Mingist Iraagi või Iraani režisöörist(keegi Kyani vms), ma ei teadnud üldse mis filmiga tegemist oli enne algust.
          10min pärast lahkusin saalist.
          Üks film oli veel, Agents secrets oli vist filmi nimi, no fantastiliselt sitt film.

Kommentaar

Algselt postitas eston#21

ernest saves christmas.. või mis iaganes selle nimi oli
            Kas see kuradi Ernest veel mingeid asju päästnud? Metsi või nii? Valus friik oli. Kõik Home Alone\'id kah alates kolmandast ja natuke ka teisest.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

eile vahtisin seagali \'glimmer mani\', aga olin sunnitud tõdema, et tema \'Out for a kill\', mis isegi 99-eegusel dvd-l väljas, on veel halvem. seda võiks isegi miinustes hinnata.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

\"Barbarid\", mis kunagi K2-s lasti. See oli lihtsalt õudne.
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Tegelikult on olemas vahe halval filmil ja \"halval\" filmil.
                  Mõni halb film on juba nii halb, et muutub juba klassikaks, legendiks (Näiteks Orson Wellsi surematud teosed)

Selle teemaga tahtsin tähelepanu ikka pöörata sellisele toredatele linateostele mille vaatamise järel olete kindlad, et see on totaalne raha, aja ja filmilindi raiskamine ja keszkkonna reostus jms, mitte aga omas zanris hästi tehtud film, millest lihtsalt aru ei saanud.
                  Cerveza.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

eile vahtisin seagali \'glimmer mani\', aga olin sunnitud tõdema, et tema \'Out for a kill\', mis isegi 99-eegusel dvd-l väljas, on veel halvem. seda võiks isegi miinustes hinnata.
                    Mu meelest on härra Seagulli filmid jube naljakad. Kui film on nii kehv, et ta isegi naljakas pole, vot siis on ta minu jaoks halb.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Näe kurat, juba hakkab pihta. Esimesest kahest mehest saan ma aru, aga kolmas vajutas ilam mingeid sünduspiire tundmata Dude Where is My Cari siia. No milleks? Mis tpselt sinule selles filmis see oli, mida sa halvaks pead? Minu arust on tegemist normaalse ajuvaba komöödiaga ja ei ole normaalne argument see, kui ütled, et läksid seda vaatama teadmisega, et see on ajalooline dok film ja nüüd oled pettunud. Minu arust oma zanri korralik esindaja.
                      mis puutub shepardi valikusse, siis need kuuluvad klassi \'halvad filmid, mida ta n2gi eelmisel n2dalal\'.. maailmas on veel veel palju saast-filme, ka nende hulgas, mida me n2inud oleme,
                      \"Dude...\" - omas zhanris? millised head filmid veel sellesse klassi kuuluvad?
                      kas on see nagu j2llegi S.K-Sildnik ytles kadunud A.Vanapa loomingu kohta- nii sitt, et peaaegu hea? ma arvan siiski, et ei t6use ses m6ttes \'klassika\' tasemele ja on 10a p2rast unustatud,
                      pigem on Ashton K. ja filmid tema osalusel nagu ameerklane, keda sa kohtad ja ta vastab t2pselt sinu eelarvamusele temast kui pinnapealsest jne inimesest
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Palja Relvaga 1,2,3 (N)
                        izerman@hotmail.com

Kommentaar

Üksinda kodus 4.
                          It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees
                            pigem on Ashton K. ja filmid tema osalusel nagu ameerklane, keda sa kohtad ja ta vastab t2pselt sinu eelarvamusele temast kui pinnapealsest jne inimesest
                            mees, Butterfly Effecti pole näinud? Küll võib alles lahmida!
                            Minu arust tabas ennist Aramis naelapea pihta, nagu ikka. Dude, Where\'s My Car\'i maha teha... mitte iialgi!

Kommentaar

teie liblikaefekti vaimustus jääb mulle sügavalt arusaamatuks, ühes teises teemas ma juba mainisin, mis nt mind selle puhul häiris. peale teistkordset vaatamist paneks ma selle lausa oma \'kind-of-a-crap\' sahtlisse.
                              punk\'d on muidugi lahe saade, võiks OT\'na mainida.

selliseid crap-filme, mis oma halbuses isegi naerma ei aja, on muidugi vähe. ma olen isegi \'baywatch nighti\' peale muianud, see ei tähenda ikkagi, et see sulaselge sitt pole.

tuleb meelde, et costneri \'postman\' on film, mida ma ei suutnud vist lõpunigi vaadata. õudne! ja kahju küll, aga enamik eestis valmivaid \'filme\' ... võiks ka mitte valmida.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                              X