Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\"Balti Torm\" <-- mitte hea.
\"xXx\" <-- ka mitte hea, vähemalt minu jaoks.
\"Igaühele Oma\" <-- arusaamatu.
Eks neid ole veel, need on hetkel meeles :P.
Oeh, halvad filmid kahjuks kipuvad meelest minema. Minu jaoks on samuti filme, mis on nii halvad, et pean neid vaatama. Aga selliseid filme ma ei nimetaks ma ülimalt halvaks- ärge küsige mult miks!
Ise pean kõige haigemateks filmideks, selliseid lastele mõeldud action träna:
Power Rangers- olen paari filmi isegi näinud, ausõna see oli nii haige, et ma ei suutnud lihtsalt enam.
Spice Girlside film- Oli tegu lihtsalt suure tüki sitaga. Pehmelt öeldes hakkas paha...
oh god, nüüd mulle meenus.. \'legally blond\' kui jubemus (vrdl. jube+elamus, teile pikkade juhtmetega kodanikud) number 1 ja \'sweet home alabama\' kui jubemus number 2.
ärge viige naisi kinno, säästke aega ja närve ja küsige otse, kas saab või ei.
Tundub, et Reese Witherspoon ei ole sulle mitte sümpaatne.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Hollywoodi variant kolmest musketärist!
Nii raamatust mööda oskavad ainult ameeriklased filmi teha.Halb pole ta mitte kaamera ega näitlejatöö poolest vaid stsenaariumi viga.
off topic aga filmist ikka.Kunagi sügaval nõuka ajal jooksis siin kinodes selline tore film nagu \"saatana teenrid\" ja selle järg \"saatana teenrid kuradiveskis\".Tegu oli vist läti filmiga lausa.Keegi veel mäletab?
oh god, nüüd mulle meenus.. \'legally blond\' kui jubemus (vrdl. jube+elamus, teile pikkade juhtmetega kodanikud) number 1 ja \'sweet home alabama\' kui jubemus number 2.
ärge viige naisi kinno, säästke aega ja närve ja küsige otse, kas saab või ei.
Tundub, et Reese Witherspoon ei ole sulle mitte sümpaatne.
mis on reese witherspoon? on jah jeopardy õige vastus antud juhul,
vaene tüdruk, seejärel suutis ta veel legally blond 2 ja polegi tast rohkem midagi kuulda, kuigi ka eesti ajakirjandus üritas veidi haipida,
konkurents a-kategooria naisnäitlejate turul on päris karm ka muidugi
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
halvima filmi valimine on tegelikult tõeline väljakutse. idee poolest oleks lihtne leida mõni g- kategooria india action või eduka filmi järg stiilis Matrix Revolution. samas ei oleks see aus - keda huvitab mõni Bombays valminud õudus või tühjaks lüpstud lehma kolmas nahk.
halvimat filmi tuleks otsida ikka suure raha ja tuntud näitlejatega tehtud mittejärgede seast. kuna ma vaatan suht vähe filme, siis jään küll nende loetlemisega hätta, aga mõned siiski pakuks. näiteks waterworld, armageddon või independence day. kallid, kuulsad ja sitad. huhh.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Algselt postitas shepard
Mõni halb film on juba nii halb, et muutub juba klassikaks, legendiks (Näiteks Orson Wellsi surematud teosed)
Vabandust? Ma tõesti loodan, et sa ajad ühe suurima filmigeeniuse kellegi teisega segamini. Vastasel juhul minu sügavaim kaastunne.
Vabandan!!! Mõtlesin tõesti kedagi teist, nimelt Ed Woodi, kelle surematut Necromaniat õnnestus hiljuti vaadata XXX versioonis. Orson Wells tuli ilmselt sellest, et lugesin H.G. Wellsi Maailmade sõda viimati.
See näitab ühtlasi, et kaks halba filmi, kusjuures järjest!!!, on ülimalt kahjulik vaimsele tervisele.
tahtsin muuta vaikiva mehe postitust, kus ta mainis, et Reese Witherspoon on suht madala profiiliga näitleja, aga võta näpust, ei saanud muuta postitust.
Siis nüüd ütlen, et kui näitleja, kes teenib ühe filmirolliga 12-15 miljonit rohelist krabisevat, ei saa mitte kuidagi olla madala profiiliga, ning kohe kindlasti kuulub a-kategooria näitlejannada hulka.
esialgu panengi ta ju veel a-kategooriasse konkureerima... vähem kui 10a tagasi kuulus sinna nii m6ningi sümpaatne näitlejanna, kellest 1 käib nüüd poest varastamas
kui ta produtsentidele niipalju sisse toob, siis mingid tühised 15milli kuulub talle t2iesti 6igusega,
(kuigi nagu ülaltpoolt v6id lugeda, jäävad need filmid paljude mees-isendite meelest skaalal 'tsentrist veidi vasakule' ehk alla 0-i)
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar