Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Halvimad filmid...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Halvimad filmid...\'

Algselt postitas ethan

Kontraste ei maksa vedama hakata.
    Kuidas see käib?
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kui sarviku ja ethani kirjutatud perefilmide kirjeldus kokku panna ja holliwuudi minna sellise ideega, siis saaks vist kõva nutsu. Mõni prodjuuser ikka ära ostaks sellise stsenaariumi Vbl saaks la \"Kõige Halvem Film Läbi Aegade\" tiitli.
      Niiet mehed tehke ära
      Cerveza.

Kommentaar

hilja juba
        The Worst Movie Ever Made, nagu kirjas ka postril.

Kommentaar

Aga tegelikult: IMDb bottom 100
          Kuigi ma ise pole neist ühtki näinud.

Fittibaldi küsimusest ei saanud ma aru, vabandust

Kommentaar

posli zavtra(day after tomorrow) oli rõve pask, esiteks muidugi igasuguste imalate eriefektide tõttu.
            tornaadod linnas ja igasugu hiidlained.

kõik svarserneegri filmid, sest ta on rõvedalt kole.

disney filmid naiivse tsenaariumi tõttu, kehv näitlejatöö ka tavaliselt.

eddy murphy filmid, ainult kohutava rassismi eest, teada on kui rämedalt seal koguaeg valgeid mõnitatakse...

ülejäänd mõelge ise välja
            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Algselt postitas mg

disney filmid naiivse tsenaariumi tõttu, kehv näitlejatöö ka tavaliselt.
              jep, bambi ema suri ikka jumala võltsilt... actors or sth!

ja nali naljaks, mul tekkis lihtsalt professionaalne huvi kontrastide vedamise kunsti kohta.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
                ja nali naljaks, mul tekkis lihtsalt professionaalne huvi kontrastide vedamise kunsti kohta.
                Kunsti on siin vähe, rohkem on püüdu vältida vastandlikke näiteid, või millest ma ennist rääkisingi, tolles kontekstis siis.

Kommentaar

Algselt postitas ethan

Aga tegelikult: IMDb bottom 100
                  Kuigi ma ise pole neist ühtki näinud.
                  Mina olen näinud sellest listist Speed 2 ja ühte neist politeiakadeemiatest, Mission to Moscow, nimelt. Olid päris koledad, jah. Samas, kunagi oli Soome pealt üks Ed Woodi film. Teate küll, see tegelane kelle filmides lendavad taldrikud nööriga laes kinni olid jne. Vot see oli juba tõeliselt halb tase. Nii halb, et oli kohe natukene hea isegi.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Kes läheb kinno vaatama tiisikusehaige juudi noormehe traagikat Varssavi getos, kes läheb vaatama mutantämblikke...

Kahjuks kuulun isikute hulka, kes tööst vabal ajal oma ajurakkudel ennast mõtetult raisata ei taha lasta. Andke mulle Stevenit, 13st sõdalast, Dodgeball\'i, Roadtrippi vms ja ma olen eluga täiega rahul.

Samas kui nüüd mõelda, mis on olnud kõige halvem film enda jaoks, siis ei tulegi meelde. Ei olegi vist sattunud sundolukorda, s.t. vastassugupoolega kinno või üle ookeani lendavasse lennukisse või on sellistes olukordades lihtsalt jubedalt vedanud. Ja kodus on alati pult...

P.S. Ah jaa Garfield. Normaalne värvi kuivamine...
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99
                      Ei olegi vist sattunud sundolukorda, s.t. vastassugupoolega kinno
                      oh god, nüüd mulle meenus.. \'legally blond\' kui jubemus (vrdl. jube+elamus, teile pikkade juhtmetega kodanikud) number 1 ja \'sweet home alabama\' kui jubemus number 2.
                      ärge viige naisi kinno, säästke aega ja närve ja küsige otse, kas saab või ei.

Kommentaar

13 going on 30
                        Fear.com
                        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Gigli

ning eriti haige film oli Adaptation ehk Kuidas kirjutada kassafilmi. No ikka väääga haige mõttega film. Samas kriitikud on seda kiitnud, aga qrt, see oli SAAST.
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas greenday

13 going on 30
                            Fear.com
                            Seda olen ise ka kahjuks näinud. Pure Shit!

Kommentaar

Lubage välja pakkuda Vene ulmefantaasia Kin-Dza-Dza. Jumalikud mälestused sellest filmist. Tänavusel Pöffil nähtud Ungari \"Tamara\" võiks ju ka päris tõsine võistleja olla - lõpuks sai sealgi südamest halba filmi näha.
                              Eesti filmidest tuleb siinkohal kahjuks ära märkida selline meistriteos nagu \"Don Juan Tallinnas\"
                              Hollywoodi träna on aastate jooksul nii palju nähtud, et ei oskagi ühte jubedust eraldi välja tuua.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas shepard
                                Mõni halb film on juba nii halb, et muutub juba klassikaks, legendiks (Näiteks Orson Wellsi surematud teosed)
                                Vabandust? Ma tõesti loodan, et sa ajad ühe suurima filmigeeniuse kellegi teisega segamini. Vastasel juhul minu sügavaim kaastunne.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X