Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Isiklikud rekordid
Collapse
X
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustNohu + kurguvalu ravitud ala pooleteist päevaga!!
[ATTACH=CONFIG]2039[/ATTACH]
Kommentaar
-
Väga lihtne. Joo teed sidruniga + soovitatavlt jõhvika/pohla moosiga, ning küüslauk! Koori paar tk (küünt). Hoia nina läheduses (vahest isegi nuusuta konkreetselt) ja vahest napsa mõni hamps. Ja kui toitu sööd siis koori endale üks toores sibul toidu kõrvale!
Minu puhul on alati see süsteem toiminud. Pole kunagi üle kolme päeva haige olnud...ning elusees pole kordagi sinisel lehel olnud. ptui ptui ptui, kopp kopp koppvarupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Praktiliselt kõik oleneb organismi vastupanuvõimest. Ma olen üks selliseid, kellel see näitaja on väga madalal ja ma suudan talve üle elada vaid juhul kui iga päev manustan küüslauke ja invereid ja mett jne...Siis on võimalik, et haigusnähtude tulekul need kiire vastulöögiga on võimalik tagasi lüüa. Kui ma ei teeks seda profülaktikist eeltööd, siis kui kurgus hakkab kratsima ühel hetkel, siis mitte ükski hulk imevahendeid ei päästa järgmiseks päevaks ninakinnisusest ja sealt edasi muudest hädadest. Kahjuks on aastatepikkune kogemus.
Kommentaar
-
Arvan, et Stjopa sai lihtsalt õigel ajal jaole. Nohu-kurkkinni-ninakinni võib teinekord peale tulla niimoodi, et minutitega tunned, kuidas olemine sitemaks läheb, nagu mingi mürgistus. Ise olen Stjopale sarnaselt väga sageli saanud ägeda vasturünnakuga asjast jagu, ka lausa järgmiseks hommikuks. Formula: üks suur mugulsibul, kolm shotti Jägermeistrit ja pigistad korraga sisse. Peale pärnaõieteed, ohtralt mett (mitte tee sisse, vaid tee kõrvale, tee tapab mee); ja enne magamaminekut villased sokid jalga ja veel shott Jäägrit. Siiani toiminud veatult.
Kommentaar
-
Paistab, et sai seekord rong maha magatud, tuleb vist tõbi läbi põdeda. Krt, tegelikult kui nüüd meenutama hakata, siis pea iga aasta märtsis käib mingi kammajaa, mõnikord ka jaanuaris.. kui nendest peatustest (kuudest) mööda saab, siis on tavaliselt aasta lõpuni seif kah. Aga muidu, tänud soovituste eest, pea kõik siin pakutud elemendid olid küll võrrandisse lisatud, peale sidruni ja jäku, lisaks omaltpool ka sinepi jalavann, kuid 'rekordist' on asi kaugele. Lisasin sidruni ja mingi apteegi ravimi, kui nüüd puudu jääb, tuleb jäku või pipraviun välja otsida, ega nalja ole.
Kommentaar
-
Välihooaja esimese 2 minutiga kollane ja nospel veriseks, seda siis väravas olles. Lisaks ka kogu meeskonna hooaja esimene kollane, aga see viimane ei ole midagi nii märkimisväärset...
Fakk jea, ma olen antikangelane, vähemalt ei käi meeskonna mängude ajal kossu vaatamas...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar