Algselt postitas fitti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Foorumlaste autod
Collapse
X
-
Fitti, las müüb ruttu oma Golf'i maha ja ostab parem (minu) Volvo!
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Aru ma ei saa miks te ostate neid pruugituid autosid?!
Ostke parem uus. Scootri uhke Volvo maksab ka vähem kui minu paljukirutud uus Opel Corsa ning mõne aja pärast hakkab ta sinna autosse veel raha matma. nagu ta eelmise Volvoga oligi (on).
Kordan- uus auto on ikka uus auto. Olgu kas või Opel.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Aru ma ei saa miks te ostate neid uusi kalleid "pukke"?!
Ei näe siin küll mingit probleemi. Isegi sina pead oma Opeliga hoolduses käima!Algselt postitas Rein Vaata postitustScootri uhke Volvo maksab ka vähem kui minu paljukirutud uus Opel Corsa ning mõne aja pärast hakkab ta sinna autosse veel raha matma.
Ja eks sõidurõõm maksab ka midagi.
Kahe aastaga olen kulutanud selle auto peale 10 000. Ei ütleks, et seda palju on.Algselt postitas Rein Vaata postitustnagu ta eelmise Volvoga oligi (on).DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
Ei usu, et sul ainult 10 000 on läinud. Mu mäletamist mööda läks sul kohe alguses sidurikorv ja vahepeal on sul veel igasugu vidinaid läinud. Samas usun, et kui sa om vana Volvo laseksid üle vaadata ja KORDA teha, siis läheks sinna veel palju, palju raha.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Eile olid joonel kahe foorumlase sõidurõõmud. Scootri 147 KW ja 2,4 liitrine Volvo ja ühe teise foorumlase Citroen C2 55 KW ja 1,4 liitrit.Algselt postitas Scooter Vaata postitustJa eks sõidurõõm maksab ka midagi.
Mis te arvate kumb ära tegi ?!
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Jap, sealt 10% alla. Ainuke probleem on tarneaeg 3 kuud ja olemas laos vaid 1 punene 3 ukseline. Ootama ei hakka. Type-R on näitajate poolest suht kobe aga see uus disain on samuti jama võrreldes varasemaga. Alla saaks 3% ja mai-juuni tarneaeg. Lähen vist hoopis MB peale kuigi elupõline MB vihkaja, olin ka Oodi vihkaja, kuid nüüd A4 perse all. MB siis - http://www.auto24.ee/webcache_kasuta...auto24_ee.html On kellelgi kogemusi? Nissani kohta teab muidu keegi midagi tarka öelda?Algselt postitas ek Vaata postitustGolf GT loomulikult, kvaliteetne auto ja hea mootor.
kui kiiresti tegutsed saad soodsast VW juubelipakkumisest ka osa
Kommentaar
-
Lollakas oled või?!Algselt postitas Rein Vaata postitustEile olid joonel kahe foorumlase sõidurõõmud. Scootri 147 KW ja 2,4 liitrine Volvo ja ühe teise foorumlase Citroen C2 55 KW ja 1,4 liitrit.
Mis te arvate kumb ära tegi ?!

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Kommentaar
-
355 krooni eest ostaks või bmwAlgselt postitas Refieus Vaata postitustMB siis - http://www.auto24.ee/webcache_kasuta...auto24_ee.html On kellelgi kogemusi?
Kommentaar
-
Mul tekkis päris mitu küsimust. See mingi takso, et sn nii suur? Kas selle peegli küljes oleva kulina saab Nataljalt kauba peale kaasa? Kas Natalja on Scootri Natu?Algselt postitas Refieus Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
(samas 2004 on kipam). Golf ja MB suht koledad.
Kommentaar