Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste autod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ära anda mõne õlle eest kaks suverehvi mõõtudega 185/65 14 . Uued pole aga täitsa korralikud muidu.

Asuvad Lasnamäel, ise peab järgi tulema.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

mis auguvahe on?

Kommentaar

Auguvahe on 10.10

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Ära anda mõne õlle eest kaks suverehvi mõõtudega 185/65 14 . Uued pole aga täitsa korralikud muidu.

elan ka lasnas ja õlled ootavad joojat, aga minu nunnu kannab jalavarje suurusega 215/60/16, seega jäävad natuke kõrgeks
          Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust

ah mis sa ikka müüd neist, viska parem metsa alla. küll kunagi ära laguneb...
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
              ah mis sa ikka müüd neist, viska parem metsa alla. küll kunagi ära laguneb...
              Sa paneks hea meelega tüüpilist eestlast või?
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

lisaks reinu omadele võin ma ära anda kaks 195/65 15 protitud naastrehvi. siis saab keegi omale rallika teha

Kommentaar

Minu rehvid on juba kaubaks läinud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Sharmaaaant!
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

täitsa ok. joonestame?

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                        täitsa ok. joonestame?
                        Eston võib sul joonestada palju tahad! Autokäädiga joonestab su sodiks.

Ma võin parimal juhul joonistada.
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Osta golf ära! Ah?
                          Naine tahab rünno ja estoni klubisse.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Jajah, ja Sul on aeg parem käsi naise vastu vahetada.
                            Kuidas siis golfiga jääb?

Kommentaar

Esiteks, mingit alla sajatuhandest porschet enam peresse ei tule. Jäävad närvid terveks. Seega see asi peab praegu ootama.

A Saab oli tema esimene auto. Kaunid mälestused, etc. Ma õppisin ka omal ajal saabiga sõitma ja nägin, et see hea oli. Nt kui välja suri maanteel, tuli bensupumpa haamriga taguda. Sai edasi sõita. Seega igati hea valik ja minu toetus olemas.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                                ning, kui kulturnik, vajan ma loominguks siiski mõlemat kätt. naisi saab ka ilma midagi vastu pakkumata. kõigevähem oma ihuliikmeid.
                                Mida muud saab kulturnikul olla naistele pakkuda, kui vaid oma ihu ja hinge?

Kommentaar

Working...
                                X