Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste autod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Tõde on valus kuulata
    Ei, mul oleks lihtsalt häbi, kui ma nii lolli juttu räägiksin.
    Ma väga loodan, et saad isegi aru.
    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Eile olid joonel kahe foorumlase sõidurõõmud. Scootri 147 KW ja 2,4 liitrine Volvo ja ühe teise foorumlase Citroen C2 55 KW ja 1,4 liitrit.

Mis te arvate kumb ära tegi ?!
      Gaas ja pidur läksid sassi ja favoriit sai minema siis, kui teine lõpetas?
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Undi Vaata postitust
        Mul tekkis päris mitu küsimust. See mingi takso, et sn nii suur? Kas selle peegli küljes oleva kulina saab Nataljalt kauba peale kaasa? Kas Natalja on Scootri Natu?
        A h h ?

Kommentaar

Algselt postitas Undi Vaata postitust
          Mul tekkis päris mitu küsimust. See mingi takso, et sn nii suur? Kas selle peegli küljes oleva kulina saab Nataljalt kauba peale kaasa? Kas Natalja on Scootri Natu?
          Saksast ostetud auto kohta on SN isegi täitsa bro. Nataljaga saab ARKi platsil tagaistmel peale ostu korra seksida. Natu ei ole, natu on natu.

Kommentaar

mis te jamate ikka.....suvel käige jalgrattaga ikka, hoiab kütuse raha kokku, säästab keskkonda, on teie tervisele kasulik, hoiab närve kokku kuna ei pea suuuurtes ummikutes istuma tundide viisi, jõuate igale poole kas sama kiirelt või isegi kiiremini kui autoga arvestades liiklust (kui pole just öösel või mingil ajal kui autosid vähem liigub), jalgratas on odavam kui auto, jalgratta varuosad on palju odavamad kui auto omad ja ei pea miskisel ülevaatusel käima, jalgratta omamine ei tähenda mingit maksu riigile mida auto omamine tähendab jnejne

Kommentaar

mersu dislad surevad paraku väga aeglaselt ...
              mersude dislad on vastupidavad...

Kommentaar

miks sa juba ühistranspordi mõnusid ei naudi. jääd trenni hiljaks

Kommentaar

Imelik, et siin Eesti popullaarseima automärgi omanikud juttu ei tee - Lammas pole seda teemat vist ka üles leidnud.

Kommentaar

Algselt postitas ek
                    Läbisõidu kohta niipalju et sa ei tea kunagi täpselt kas eelmine omanik on viitsinud/raatsinud hammasrihma jm. kriitilised jupid ära vahetada või mitte.
                    Mootori resurss on ~300-400t km (ei oska antud mootori kohta täpselt öelda) ehk umbes pool mootori nö. elueast on juba läbi sõidetud.
                    kulla ek, kas sa arvad, et ma olen mingi imbekas või? Eluks ajaks ostan omale auto? Elementaarsed asjad kontrollitakse reeglina järele, samuti on mu keskmine aastane läbisõit 40-50K kandis, nii, et arvuta ise kaua ma su selle 300K sõidan Kui ma preagu mõtlema hakkan siis mul ei olegi üle 1,5 aasta ükski auto vist olnud, preagu läheks loosi 7 või 8 auto.

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                      kulla ek, kas sa arvad, et ma olen mingi imbekas või?
                      kõik on võimalik .

Lammas võiks oma pilli ju postitada tõesti, täitsa vaadatav on teine .

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                        kulla ek, kas sa arvad, et ma olen mingi imbekas või?
                        Miks sa teda selles süüdistad?! Ma lasin linnas jutud käima.

Kommentaar

Sa ei oleks selleks suuteline skuti. Lamba ambaali minu pildikartoteegis ei ole..

Kommentaar

üheksanda evolutsiooni mitsubishi.
                            buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

aga miks mitte X ? X on vinge

Kommentaar

X nagu evo 10? vb tõesti, aga ma olen praegu sellegagi võrdlemisi rahul. lol.
                                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Working...
                                X