Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Kõikse lebom on pioneeridel. Onje Aadu & Co
    Kellegilt olen kuulnud, et Pioneer pidi kõige sitem olema, et rügad nii, et sitt persest väljas!
    Samas pohh 8 kuud võib rabeleda ka,aga eks näis rääkige aga veel Tapast, et mida valida tasuks jne...Eks eesti sõjavägi pole midagi hullu aga teatud nüansse peaks ikka teadma, nii, et kes teab jagagu aga julgelt kogemusi
    Kuda tapamajad elavad ja siis kunagi olevat seal olnud ajalehed: Tapa Kommunist ja siis talle järgnenud Tapa Edasi? on see ikka nii?
    sigpic

Kommentaar

Praegu on Tapa Sõnumed, Säästumarket reedeni kinni ja reede õhtul linnas palju venelasi. ( ilmselt nii säästumarketis kui ka mujal ).
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Olukord meditsiinilisel ülevaatusel on juba üsanagi jube,hommikul pool 9 sinna ja õhtul kella 6. tagasi koju ja selle eest ei saanud muud kui enda kurvastuseks aasta aega vabastust,keegi teab kas järgmine kord peab uuesti selle karusselli seal läbi käima?ma hakkan enne jooksikuks kui raiskan terve päeva sellise jama peale .
        Muidu järjekorrad on järgmise aasta suveni/sügiseni ja kui mainida näiteks kooli,siis võivad nad selle vabalt ära lasta lõpetada,kuna minejaid on hetkel niigi piisavalt palju

Kommentaar

Õppejõud Her. Priimägi väitis mulle kunagi, et selliseid ajakirjasi pole seal olnud.

Kommentaar

Pead vist aasta pärast uuesti minema jah.

See süsteem on natuke jabur küll. Kui ma kontrollis 2007 a. lõpus või 2008 alguses käisin, siis pressiti kõik sõjaväkke. Oli tüüp, kel oli mingi nahahaigus( vastavad paberid ka olemas) ning seljahaigeid ja teisi vigaseid, aga kirurgi ega kedagi teist see ei huvitanud. Ise kurtsin talle ka, et põlved hakkavad järskude ilmamuutustega valutama ja alaselg teeb haiget. Selle peale saadeti seljaga pilti tegema ja põlvedele kirurg mingit tähelepanu ei pööranud. Röntgen midagi suurt ei näidanud janoh. Muidugi mu oma viga ka, et ei viitsinud enne mööda eriarste ringi sebida, aga sinna olid ilged järjekorrad. Kui nad oleks viitsind väheke kasvõi uurida ja sis mind terveks kuulutanud, poleks mul midagi öelda. Lihtsalt kui ma lõpuks kohale jõuan sinna ja siis midagi suure koormuse all üles ütleb, ei ole üldse tore seal lage uurida.

Praegu pole põlved õnneks tunda andnud

Kommentaar

ma sain selja tõttu eelmine aasta vabastuse
              enne seda, 2 aastat järjest anti aastane pikendus
              üks seljalüli on natukene viltu. pikka aega, ühel kohal seismine tapab selga
              samuti jalgpalli mängides. mängid, mängid ja siis lööb selline valu sisse, et joosta ei saa, ning enam-vähem selline tunne, et surm tuleb
              hetkel käin taastusravis. sest ei taha küll sellist olukorda, et 60selt ei saa selga sirgeks, ning kepi najal peab liikuma
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

nii, mais ülevaatusele. Kellegil mingeid vahvaid nippe, kuidas ära saada? Mul ka põlvedega jama, et peaks enne kuskile arstide juurde minema?

Kommentaar

jah niisama virisemine ei aita seal. Las perearst saadab su kusagile edasi pilte ja pabereid saama. Hea kui oleks mingi tuttav arst kes sulle vajadusel mingi haiguse/vigastuse juurde poogib.

Muidugi sa võid seal ülevaatusel väita et sa oled kiimane pederast. Ei tea kas töötab aga proovida võid. variant on et nad ei taha pedekaid meeste sekka saata, või siis sama jutuga ei pääse sa psühho testist läbi.

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
                    nii, mais ülevaatusele. Kellegil mingeid vahvaid nippe, kuidas ära saada? Mul ka põlvedega jama, et peaks enne kuskile arstide juurde minema?
                    Minu, alati pidude keskpunktis olev ja 24 tundi päevas nalja viskav sõber rääkis psühholoogile malbe häälega, et tal pole sõpru ja ta ei suuda võõraste inimestega kontakteeruda ning tema ainuke sõber on ema. Pääses minema.

Aga jah, kõigele peab paber olema, sest kui sa juba sõjaväkke lähed ja seal mingi vana probleem välja lööb, siis sealt enam pääsu ei ole. Mu vanal klassivennal olid Tapal probleemid põlvega ning ta oli konstantselt ränkades valudes. Loomulikult ei uskunud üksi arst, et tal midagi viga oleks ja meest süüdistati valetamises ja vassimises. Nii pidi ta 3 kuud valuvaigistite najal metsas rassima ja jooksma. Lõpuks, kui asi läks tõsiselt halvaks, saadeti ta päris arsti juurde (või läks ise linnaloal olles, ei mäleta täpselt) ja siis avastati mehel kuskilt jalas healoomuline kasvaja.

Kommentaar

Orgunni endale laps ja mõnda aega prii
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kõikide asjade kohta, mille üle sa ülevaatusel hädaldada kavatsed, peab sul olema midagi kirjas sellel perearstitõendil, mis sa sinna viid. Kui sa kurdad seal arstile, et põlved valutavad, aga tõendil selle kohta midagi kirjas ei ole, siis ta naeratab korra ja kutsub järgmise. Kui ongi mingi jama küljes, siis kindlasti oleks väga kasulik, kui lisaks perearstitõendile oleks olemas ka paberid eriarstilt, mis sinu häda kinnitaks.

Mul on endal sellised lampjalgade sarnased asjad all, kus on toetus pöial ja kannal, aga see vahepealne osa maad ei puuduta. Selletõttu ma kannatan pikamaajookse tehes, kahe-kolme kildiga on säärelihased täiesti pingul ning teevad valu. Ühesõnaga sõjaväes joostes ja matkal käies ma oleks kannatanud ja mitte vähe. Ja sellega nad ei oleks mind ära lasknud, see üks arst tahtis piiratud teenistusaega anda (mis iganes see ka ei tähenda). Aga õnneks olid olemas lapsepõlves põetud astma kohta paberid, et kannatasin selle käes. Ja siis rääkisin, et mul on ravim selle jaoks siiamaani igaks juhuks olemas ja vahel harva tuleb ka tarvitada. Selle peale sain nagu ära.

Ühesõnaga kui on mingid hädad tõesti olemas, siis vaata, et sul oleks nende kohta ka paberid olemas.
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Praegu pidi vist tahtjaid rohkem olema, kui ruumi sõjaväes, aga siis kui nii hea ajad polnud, siis sõbra -7 nägemine igal juhul piisav põhjus pääsemiseks polnud
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Lampjalad ei olegi enam vabastus,lihtsalt määratakse kuskile mujale,on olemas ju siukseidki variante et kutid on pandud kuskile a la vanadekodusse 3 kuuks tööle.
                            Ärasaamine polegi tegelikult nii raske,juhul kui psühhiaater mingi hiromant pole,tean hiljuti juhtunud varianti kus 1 kutt mainis et ta on meesnümf,lisaks on olemas veel sellised koledad asjad nagu narkomaania,alkoholism jne. mainides et sul on ühegi neist tõsised probleemid ja tõsine nägu pähe jättes-mine sa tea...Hetkel on asi niihi suht kusine,kellel vähegi mõni probleem on,pikendatakse minekut,kohti on vähe ja võetakse vaid need kes ikka täielikult kõlbelised tunduvad
                            Minu soovitus on aga: kui sul ikka tervise- ja muid probleeme pole,mine käi ära,saad seal oldud aja jooksul oma initsatiivil end vähemasti heasse vormi aetud ja mõne huvitava klemmigi sõbraks

Kommentaar

Sita nägemisega tüüpidel pold just lihtne tulistamiseksamit ära teha. Kauguste hindamist samuti.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                                Sita nägemisega tüüpidel pold just lihtne tulistamiseksamit ära teha. Kauguste hindamist samuti.
                                Millised need eksamid välja nägid?
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X