Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kell 17 alustamine tähendab seda, et mängida saab max tund aega, kuna esiteks on vaja pesemas käia ja teiseks kuidagi Arenale ka jõuda. Pluss veel see, et kell 17 alustades jääks mängijatel ära ka rongkäik Tammekast. Pigem ikka varasem aeg v nii. Cmoooon, koondise mäng, võtke vaba päev!

Kommentaar

Mina olen igal juhul käpp.

Kommentaar

Kui aega, oleksin isegi tulemas.

Kommentaar

sellessuhtes et kellaaeg (varajane siis) ei ole mingi takistus mulle. enne on hiline aeg takistus kuna tahaks mõnest rongkäigust ka osa võtta (suure tõenäosusega mitte sellest mis tammsaarest tuleb kuid ei ole kindel veel kuna siiski oleneb meie mängu kellaajast).

edit: minujaoks võib ka kell 10 hommikul mängida kasvõi

Kommentaar

Hommikupoole oleks muhedam. Tuleks isegi.

Kommentaar

Noh, Takud ja täkud ja muud loomad! Andke teadaaaa!

Kommentaar

võiks vutti lükata küll. a veits hommikupoole. mingi....hmm ühest? teeks midagi ägedat ka seekord.
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Teeks seekord poisid tüdrukute vastu!

Kommentaar

Ehk siis 11 vs 1? ja mina sinult küll kossi saada ei kavatse.!

Kommentaar

lõpetage need nalid.

kõksimise võistlus või midagi sellist. õlut ja limonaadi tuleks siis juba varem osta, et midagi auhinnaks oleks
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

MA TULEN, ma proovin paremas vormis olla kui eelmine kord.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

mis saab siis? pole enam aega palju mõelda! kes mis ajal saavad kohal olla oleks vaja kõigepealt teada! minul terve päev aega.....aga kella viieks pean minema kristiinesse ja seega miskine neljaks võiks läbi olla asi juba. rongkäigulised peavad 17:30 linnas olema jälle ehk siis nendejaoks 16:30 oleks mängu lõppaeg. hakake aga mõtteid kirja panema et arvestada saaks millegiga.

Kommentaar

ballack
                            lenc
                            romario
                            evu
                            kaala
                            17
                            teeles

taku, tule ja võta vend kaasa, ning sõpse veel, mingi 12 tükki oleks hea juba.

no näidake entusiasmi nüüd, algus ajaks oleks 13.00 ning kohaks oleks vana hea hiiu staadion.

Kommentaar

kui kell 13:00 siis oleks ideaalne lausa mulle....saab asjad ka pärast koju ära visata mitte ei pea staadionile tarima

Kommentaar

aeg ja koht on kindel. kui kas üritus toimub, see pole kindel. kõik kes tule(ksid)vad teadvustage siia teemasse.

Kommentaar

Working...
                                X