Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

see oli siis, kui keegi teda väravast välja vahetada ei tahtnud

Kommentaar

poh .. tahaks pilti näha ja siis postrit tellida

Kommentaar

ballack sa oma sõbra kaudu uurida ei viitsiks?

Kommentaar

väga tore oleks kui saaks kontakti jah selle piltnikuga

Kommentaar

Homme, kell 13 Pirita Majandusgümnaasiumi statal?

Peaks mugavalt armsalt tasuta saama.

Kommentaar

homme on soccernetlastel trenn ja enne pilte ma ei mängi enam

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                Peaks mugavalt armsalt tasuta saama.
                Mispuhul seal tasuta saab? Viimane kord kui seal sind nägin, siis tasuta ei saanud
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

No homme on püha tegelikult ja tavalisel reedesel päeval kasutab staadioni kool eksju . Aga kuna homme kooli pole, siis ma arvan, et tasuks minna sinna mängima, ilma et pisikese papi pärast muretsema peaks.

Edit, aga homme seal vutti mängitakse, nii et 13ks kohale, eks

Kommentaar

Hei,

Mina olin see fotograaf, pildid andsin mikule (ei tea, mis nime all teda siin foorumis tuntakse), aga tal ilmselt pole olnud aega neid sorteerida ja üles panna. Nii-et tegin siis torrenti millega saab kõik pildid mõnevõrra väiksemas formaadis (1600x1067) kui originaalid (3456x2304, kahjuks ainult JPEG, sarivõtete tegemisel lihtsalt ei ole mälukaardid piisavalt kiired ja suured et RAW'd kasutada saaks).

Ei tea, kes postrite idee välja ladus, aga minul küll selleks mingeid võimalusi pole, olen lihtsalt hobifotograaf. Aga kui keegi suudab mõne ilusa pildi leida ja tahab ise postri printida, või misiganes pilditöötlust teha, siis võib originaalfaili küsida küll.

Täpsustuseks veel...
                    Pilte pole üle 1000, ainult 841 pärast kõige koledamate kustutamist, ja pildid pole mitte 15MB (isegi RAW oleks ainult 10-12MB ja neid mul pole), vaid keskmiselt 1.2MB (väiksemas formaadis) või 4.4MB (originaalid).

Torrent ise on siin, soovitan pärast tirimist ikka seedima jätta, et kõik soovijad asja kätte saaks. Väga pikalt ma oma torujuhtmeid selleks ei pruugi kinni hoida.

Muide, kui millalgi Tallinnas ilusa ilmaga mõni mäng peaks toimuma, siis võiks keegi mind sinna pildistama kutsuda, tahaks uut kaamerat katsetada

Kommentaar

alati võib kalevi statale tulla, homme kl 17 on seal vastamisi Kalev - Tulevik.

Kommentaar

Väga hea, pildid tulemas, nii et täna kell 13 kohtume nendega, kes julgevad .

Kommentaar

mul ei hakka tirima kuidagi ei tea mis jama on

Kommentaar

Jube mõnna oleks, kui keegi pildid juba kätte saanud isik need näiteks mõnda avalikku ftp serverisse laseks, torrent muneleb päris korralikult

Ja muide, kui tahad kaamerat katsetada, siis homme, laupäeval, 7. aprillil kell 14 Sportland Arenal Tallinna FC Levadia - FC Kuressaare!

Kommentaar

mul imeb 200kb/s umbes hetkel, täitsa ok

Kommentaar

Heh, täna vist ei jõua kuskile, just ärkasin...

Tracker miskipärast andis otsad 7:30 paiku, panin uuesti käima ja üritan silma edaspidi peal hoida.

Mul üks seed on server, mille hetkel piirasin 2000KB/s peale, aga tundub, et nõudlust niipalju polegi millegipärast ja laseb ainult 1000KB/s.

Kommentaar

Working...
                                X