Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas mina olen varsti samasugune ?

Kommentaar

mis te selles Scootrist jahute, rääkige mängust parem Rein oli šeff

Kommentaar

raimol ja devilil ei tulnud küll eriti välja. nagu minulgi. teele sai ka päris palju palli puutuda. ja lenc - esimest korda platsil ?
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

teele oli pro, andis lebolt sööte fcs'i täkkude nina alt.
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
            teele oli pro, andis lebolt sööte fcs'i täkkude nina alt.
            even, sa olid muidu hea jah, ainult et kohati hoidsid palli liialt kaua ja jooksid vähe
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
              even, sa olid muidu hea jah, ainult et kohati hoidsid palli liialt kaua ja jooksid vähe
              alguses jõudsin joosta, kuid eelmine päev hakkas lõpuks ennast näitama, palli hoidsin. mulle meeldis.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

...ja lenc - esimest korda platsil ?
                Pole kaua aega mängind. Natuke roostes.

Kommentaar

pohhui see tase, peaasi, et lõbus oli

Kommentaar

fun oli ja ei kahetse et tulin täkkudega peale turniiri veel sinna ka mängima

meistrite liiga ta küll polnud jah nagu devil mainis, aga no meistri liiga tuli küll ära, või isegi eesti koondise tase.

Kommentaar

kui tohib küsida, mmclub, mis number pusaga olid?

Kommentaar

Aga kõige ässem olin siiski mina, hoidsin pingi vähemalt ilusti soojas. Ei kui järgmine kord ka toimub, siis ma pallin ka.

Kommentaar

raimol ja devilil ei tulnud küll eriti välja. nagu minulgi. teele sai ka päris palju palli puutuda. ja lenc - esimest korda platsil ?
                          arvestades 8ksa kuulist pausi spordist tuli ikka 3+ küll väja

Kommentaar

varbad verised ja kannad katki - uute saabaste võlu. aga noh, soccernetlased tead ju, et ma oma tavalisel tasemel

Kommentaar

putsi... täna enne mängu sooaj tehes olid sa ka tasemel.. 2m pealt 5m üle värava lüüa oskab ainult raimo

Kommentaar

paar soccernet.ee pallurit olid päris osavad, kas mängivad kusagil liigas ka juba? üks oli kaitses keskel ja teine keskel keskväljal

Kommentaar

Working...
                                X