Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas Soccernetlased koos vutti mängivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma tuleks kindlalt, ükskõik mis kell.

Kommentaar

loodetavasti siis tuleb ikka rahvast mitte et mina, lenc ja evu ei pea kolmekesi seal passima. keegi kellel on pall olemas võiks selle ka kaasa võta.....endal pall katki

Kommentaar

ilm.ee teatel peaks tulema 45 minuti pärast temperatuur 30 kraadi.....ühesõnaga 10 kraadi veel tõusta.....niiet külm meil ei hakka mängides

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
          ilm.ee teatel peaks tulema 45 minuti pärast temperatuur 30 kraadi.....ühesõnaga 10 kraadi veel tõusta.....niiet külm meil ei hakka mängides
          Poole tunni pärast 20 kraadi siiski Tallinnas
          Otepääl 30 kraadi

Kommentaar

ma tahtsingi selle "kas üritus toimub, see pole kindel" asjaga öelda, et mul on pikk maa hiiule tulla, ning kuna siin foorumis mingit järelkaja pole olnud siis ei ilmu ma ka kohale.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

oh teid suhkrutükikesi küll, paar piiska ju sulatab üles

Kommentaar

kristiina ronaldo on meie iidol ju

Kommentaar

sel kolmapäeval kell 14.00 taome mõningate sõpradega hiiul veits vutti... kuna meid ilmselt eriti palju ei tule, siis oleks tore, kui keegi foorumist ka tulla viitsiks. võite siia postitada, kes tulevad. jube sex oleks. hiiul maksab pilet vist mingi 10 eeki..... vahel saab tasuta ka.

Kommentaar

Ma võin tulla, kui jõuan. Mul on kuni 13:30-ni ülikoolis loeng ja kesklinnast ühistranspordiga hiiule jõudmine võtab päris kaua.

Kommentaar

sa tuled tlü'st?

mõnda sõpra ei ole veel kaasa võtta

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                        sa tuled tlü'st?

mõnda sõpra ei ole veel kaasa võtta
                        Ei tule TLÜ-st, ITK-st hoopis. Ja ühtegi jalkahuvilist sõpra mul seal ei ole.

Kommentaar

keegi veel? pohhui, tehke koolist poppi.

Kommentaar

kui viitsin jalutan töölt sinna, võibolla.

Kommentaar

noh hääled tööle, ma olen valmis minema

edit: mul pole õrna aimu miks ma siukse lause kirjutasin, aga point oli see, et tulge kaa, ja et mina lähen.

Kommentaar

teere jollerid.. teeks vutti homme kell 14.00 hiiu statal... riideid saab sees vahetada.....

et kes viitsiks tulla pangu kirja.. meil mingi seltskond tuleb aga täiendused alati teretulnud.

Kommentaar

Working...
                                X