Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Reich

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Reich\'

Algselt postitas amority

Kus te seda ahju näete?
    Elevant, sinu arvamus ei koti nüüd küll kedagi.

Kumbad olid paremad - kommud või sakslased?

Kas 41-44 ei olnud Eestis üks mõnus äraolemine?
    kle tont ära seleta!
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

No saad aru - ei koti, ausalt.

Isegi Jyrka arvamus läheb mulle rohkem korda kui sinu oma.

Kommentaar

maailmas on natsis huka mõistetud aga kommunis ei ole. värdjad..eesti riik võiks kommunismi ära keelata, kuradi pronkssõduri õhku lasta. aga sitad ei julge. naljaks on see veel et vene duuma taunib kõvasti eesti vabadussõja vetenaarid kokutulekud! usukumatu! see on eesti riigi otsene mõnitamine. aga mis meie riigiisad teevad? imevad oma mune.

Kommentaar

Algselt postitas amority

tore räägi, siis enda eest!
          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas amority

Mis kuradi lause see on?

eestimees, sa muutsid oma posti ära, seal oli midagi muud muidu Samas su jutt on täiesti õige. Sakslased tegid 1/10 sellest mida venelased tegid täies ulatuses. Asi mille pärast solvuti oli see, et Sinimägedest taganeti kui venelane Tartu all läbi murdis ja varustusteed läbi lõigati. Samas suutsid eestlased seal u 100.000 venkut maha kõmmutada koos sakslastega. Aga raiskasid on nii palju, sigivad ja nikuvad nagu nugised.

Kommentaar

teie arutlus hakkab juba tõsiselt antud foorumi reeglit (2) Samuti on keelatud solvavad väljendid rassi, rahvuse, religiooni, rahalise seisu, klassi ning seksusaalse eelistuse kohta.) rikkuma.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

maailmas on natsis huka mõistetud aga kommunis ei ole. värdjad..eesti riik võiks kommunismi ära keelata, kuradi pronkssõduri õhku lasta. aga sitad ei julge. naljaks on see veel et vene duuma taunib kõvasti eesti vabadussõja vetenaarid kokutulekud! usukumatu! see on eesti riigi otsene mõnitamine. aga mis meie riigiisad teevad? imevad oma mune.
                aga mis sinu arust siis juhtuks, kui tõesti tuleks sinu mõtlemisega räuskavad poliitikud võimule? Virutavad pronkssõdurid taevapoole ja hakkavad haakristiga sõdurikuubi üles panema. Selle peale hakkaks lihtsalt kogu riigi venelaskond üsnagi õigustatult möllama. Selle peale teeksid riigivalitsejad omna ajudele vastava sammu ning lükkaksid venelastele püssid ühte pimedasse kohta, mille peale olekski meie suur naaberriik otseselt meie kallal. Poliitikas peab nbatukene pead ka kasutama, mitte, et hakkata otsustama emotsioonidele rõhudes. Kui hakata reeglitest mitte kinni pidama, siis oleks põhjendus ka teisel poolel neist mitte kinni pidada ning selliste venelaste väljakupatamise ja rahvuspoliitika puhul ei oleks meile ei NATO-st, EL-ist ega millestki muust abi. Diplomaatias ja poliitikas kehtivad reeglid ning nendest võiks kinni pidada, kuigi ma saan aru, et Eesti poliitiline kultuur on nõnda lühiajaline ja habras, et sellest võib raske aru saada olla.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Roosaelevant

Algselt postitas amority

Mis kuradi lause see on?

eestimees, sa muutsid oma posti ära, seal oli midagi muud muidu Samas su jutt on täiesti õige. Sakslased tegid 1/10 sellest mida venelased tegid täies ulatuses. Asi mille pärast solvuti oli see, et Sinimägedest taganeti kui venelane Tartu all läbi murdis ja varustusteed läbi lõigati. Samas suutsid eestlased seal u 100.000 venkut maha kõmmutada koos sakslastega. Aga raiskasid on nii palju, sigivad ja nikuvad nagu nugised.

ma toetan sind amortiy!!! selle kustutasin kogemata ära ei pand tähelegi!

Kommentaar

Algselt postitas dannar

aga mis sinu arust siis juhtuks, kui tõesti tuleks sinu mõtlemisega räuskavad poliitikud võimule? Virutavad pronkssõdurid taevapoole ja hakkavad haakristiga sõdurikuubi üles panema. Selle peale hakkaks lihtsalt kogu riigi venelaskond üsnagi õigustatult möllama. Selle peale teeksid riigivalitsejad omna ajudele vastava sammu ning lükkaksid venelastele püssid ühte pimedasse kohta, mille peale olekski meie suur naaberriik otseselt meie kallal. Poliitikas peab nbatukene pead ka kasutama, mitte, et hakkata otsustama emotsioonidele rõhudes. Kui hakata reeglitest mitte kinni pidama, siis oleks põhjendus ka teisel poolel neist mitte kinni pidada ning selliste venelaste väljakupatamise ja rahvuspoliitika puhul ei oleks meile ei NATO-st, EL-ist ega ka autopededest abi.

1 - nad peaksidki pronkssõduri taevase laskma, kui sa pole poliitikaga kursis siis mitmed poliitikud räägivad seda ja nõuavad! on olemas ka julgeid inimesi avalikus, hiljuti Sl Õl rääkisid mitmed tuntud poliitkud sellest aga tegusid ma ei näe miski pärast.

2 - ma ei salli natsismi!!!

3 - eestlased kardavad venelasi, nad ei julge pronksõdurit maha võtta, emased ühesõnaga, nad ei julge keelata nende võidupüha. mis kuradi võidu püha??? püha millega venelased tähistavad eestlaste tapmist! mis tunne on sul kommarite võidupüha ajal? minu väga halb kuna mu vanaisa kannatas nende all ja oli 25 a siberis! eesti patrioodil peaks olema viha ja mitte taluma kuidas kommarid rõõmustavad meie esiiade laipadel.

ühesõnaga ma andestan sulle sest tundub et sa oled pohhuist meie riigi ajaloo suhtes ja iseseisvuse suhtes ning ajaloo teadmised piirduvad sul kes teab millega..

Kommentaar

9. mai on suure isamaasõja lõppu tähistav päev. ehk venelaste võitu sakslaste üle tähistav.

ja kommarid pole neist küll keegi, kes seal pronksmehe ümber lõõtsa tõmbavad.. ja tõnismäele on maetud vene kõntssõdurid..

Kommentaar

Algselt postitas dannar

aga mis sinu arust siis juhtuks, kui tõesti tuleks sinu mõtlemisega räuskavad poliitikud võimule? Virutavad pronkssõdurid taevapoole ja hakkavad haakristiga sõdurikuubi üles panema. Selle peale hakkaks lihtsalt kogu riigi venelaskond üsnagi õigustatult möllama. Selle peale teeksid riigivalitsejad omna ajudele vastava sammu ning lükkaksid venelastele püssid ühte pimedasse kohta, mille peale olekski meie suur naaberriik otseselt meie kallal. Poliitikas peab nbatukene pead ka kasutama, mitte, et hakkata otsustama emotsioonidele rõhudes. Kui hakata reeglitest mitte kinni pidama, siis oleks põhjendus ka teisel poolel neist mitte kinni pidada ning selliste venelaste väljakupatamise ja rahvuspoliitika puhul ei oleks meile ei NATO-st, EL-ist ega ka autopededest abi.

1 - nad peaksidki pronkssõduri taevase laskma, kui sa pole poliitikaga kursis siis mitmed poliitikud räägivad seda ja nõuavad! on olemas ka julgeid inimesi avalikus, hiljuti Sl Õl rääkisid mitmed tuntud poliitkud sellest aga tegusid ma ei näe miski pärast.

2 - ma pole natsi pooldaja, ma ei salli seda, mis nad tegid

3 - eestlased kardavad venelasi, nad ei julge pronksõdurit maha võtta, emased ühesõnaga, nad ei julge keelata nende võidupüha. mis kuradi võidu püha??? püha millega venelased tähistavad eestlaste tapmist! mis tunne on sul kommarite võidupüha ajal? minu väga halb kuna mu vanaisa kannatas nende all ja oli 25 a siberis! eesti patrioodil peaks olema viha ja mitte taluma kuidas kommarid rõõmustavad meie esiiade laipadel.
                        1. niinimetatud julgeid poliitikuid on nähtud kümneid, kuid nende nö. julge jutt on lihtsalt propaganda, mis rahva valusatel mälestustel end soojendab. Rahvuslikel erakondadel ongi pigem kasulik teravdada pidevalt eesti-vene kui endise orja-peremehe vastuolu, sest kui rahvas selle unustaks, siis ei saaks teatud erakonnad iga valimise eel ajada oma ümmargust juttu, kuidas nad võitlevad rahvuslike huvide eest, tegelikult ühtegi lubadust andmata. Kui venelased suudetaks Eestisse valutumalt integreerida, siis poleks ju rahvusparteidel enam nii suurt valijaskonda.
                        3. eesti valitsus on olnud hetkel piisavalt tark, et mitte hakata Venemaaga otseselt kana kitkuma, sest ma arvan tõestri, et pronkssõduri õhkulaskmisel ei mõeldaks peaga ning põhjustataks Eesti rahvale tõsiseid kannatusi. Sellisel juhul oleks ju vene diplomaatial hambus tõsine kont, kuidas kogu maailmale tõestada, et eesti on äärmusrahvuslik riik, ning neil oleks justkui vajadus tulla oma rahvuskaaslasi siia kaitsma. Samuti ei tähenda võidupüha mitte niivõrd Eesti vallutamist vaid pigem Saksa alistamine. Oli ju Venemaa peaaegu Moskvani okupeeritud ning Leningradi blokaad ei ole ka tõenäoliselt väljamõeldis. Vene tavakodanikul on sakslaste vastu samasugune teisest maailmasõjast säilinud hirm ja viha nagu meie tavakodanikul venelaste ees.

Kommentaar

minule laekunud info põhjal mõistan ma inimesi, kes pronksi ei salli. Samas ei ole mul selle kuju vastu küll midagi - mingi mälestus minevikust, mis ehk tuletab meile meelde miskit olulist.
                          Lisaks need igasugused äri- ja büroohooned ning elumajad, mis näevad välja kui kaubakeskused on räigelt tüütavad.
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ma olen liialt emotsiooniline selle teema suhtes point on selles et eestis peaks NSVL sümbolid ära keelama ja pronkssõdur õhku laskma ja kurat näitama kes kurat siin eestis ikka peremees on!! oleme tallaalused kartes venemaad või oleme õiged eesti mehed nagu vanasti!

Kommentaar

provokatiivne käitumine pole austusväärne... kes/kelle iganes suunas/vastu.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

oleme tallaalused kartes venemaad või oleme õiged eesti mehed nagu vanasti!
                                viime oma naised sakslastele, et need siis esimese öö õigust ära kasutaksid?

Kommentaar

Working...
                                X