Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Reich

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Reich\'

Algselt postitas Hanzalu
    kus just võrreldakse Saksa sõjaväge ja Punaarmeed ning toetan sakslasi alati.
    Ütle mitu head põhjust, miks peaks valikus 2 kurja vahel kedagi TOETAMA?
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas Hanzalu
      kus just võrreldakse Saksa sõjaväge ja Punaarmeed ning toetan sakslasi alati.
      Ütle mitu head põhjust, miks peaks valikus 2 kurja vahel kedagi TOETAMA?
      äkki võtab antud härra sakslasi ja venelasi kui lihtsaid raamatutegelasi. Näiteks kui Hans Hani ja Piilupart Donald võiltesid Daisy pärast, sis võid oma lemmiku mingil moel leida. Või kui Räpases Mackeys oli konflikt Mackey ja Aceveda vahel, sis võis olla ükskõik kumma poolt, kuigi mõlematel oli oma luukere kapis.

Kommentaar

Punaarmee ja Saksa armee olid ühesugune idioodikarjast pööbel mõlemad- kummalgi oma hull eesotsas - sakslastel oli lihtsalt võrratult stiilsem munder. Hugo Boss rules

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Algselt postitas amority

Minu ajalooõpetajad edastasid mulle täpselt samalaadset infot millest ka preagu jutt. Kas meil ei olegi õigust enda arvamusele?
          aravmusele on, kuid hakates sellist propagandatööd tegema noorte hulgas, sis lõppebki asi sellega, et kuskil tallinna kaubanduskeskuste parklates jooksevad sajad noored ringi ja otsivad teisest rahvusest inimesi, sest nende vanaisad olla kedagi vägistand jne. Ning mingid alaealised käivad mingeid sõjahaudu rüüstamas, sest keegi kuskil ütles, et need peaks hävitama jne. Lapsed ei saa sellega aru, et nad teevad sellega kogu Eestile karuteene, kui mingi 10-aastase tembu pärast saab meie naaberriik kisendada Eesti natsismiilmingutest. Noored on sageli üsna ebastabiilsed ja liigemotsionaalsed ehk sis on neid võimalus mõnel inimrühmal oma huvide heaks ära pöörata. selleks andis ka tunnistust 10-aastaste laste kaasamine Kommarid ahju kampaaniasse, kellel oli lihtsalt lõbus teha mürglit ja karjuda, et savisaar on pede jne jne.
          Selline ühiskond on Eestis olemas preagu nagunii! Seepärast ongi vaja see teema ära mujale viia. Ma ei taha agiteerida ega ässitada vaid lihtsalt.. teema on huvitav ja diskussioon põnev. Mulle meeldib teiste arvamusi asja kohta kuulda ning neid lahata. Sina oled üks parimaid, konn on samuti osav meil

Kommentaar

Algselt postitas malagar

Punaarmee ja Saksa armee olid ühesugune idioodikarjast pööbel mõlemad- kummalgi oma hull eesotsas - sakslastel oli lihtsalt võrratult stiilsem munder. Hugo Boss rules
            krt. sellega seoses mneenub mulle kellegi arutlus ajakirjanduses, et Saksa natsism oli homoseksuaalne poliitika, kuid punapoliitika oli aseksuaalne. Täpsemat põhjendust ei mäleta. Pean natuke uurima, kuskil Areenis vist oli.

ei ole küll päris see, kuid ka hea artikkel http://ekspress.ee/viewdoc/2BFAB2A1B5F921A3C2256CB50053A3CB

ja see:
            http://ekspress.ee/viewdoc/BA7866C19372050AC2256EDD0061BE1A

aga eelmainitut ikka ei leidnud :S

Kommentaar

tra saage üle juba ükskord oma natsivärgi haibist ja mõttest, et kui sakslased oleks võitnud, siis oleks meil elu nagu paradiisis

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam

tra saage üle juba ükskord oma natsivärgi haibist ja mõttest, et kui sakslased oleks võitnud, siis oleks meil elu nagu paradiisis
                Kõik on ammu juba unustatud. Võta kasvõi Soome, olid Saksa liitlased ning näed millisel majanduslikul järjel nad on võrreldes meiega. Samuti on kultuur ja arusaamad tunduvalt paremad NING ilmselge Saksa teema on neil täiesti tavaline (kusjuures Eestis on see keelatud-karistatav jne). Demokraatlikus riigis on kõigil õigus oma arvamusele ning eksisteeriv tsensuur viitab hoopis millelegi muule.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Algselt postitas malagar

krt. sellega seoses mneenub mulle kellegi arutlus ajakirjanduses, et Saksa natsism oli homoseksuaalne poliitika, kuid punapoliitika oli aseksuaalne. Täpsemat põhjendust ei mäleta. Pean natuke uurima, kuskil Areenis vist oli.

ei ole küll päris see, kuid ka hea artikkel http://ekspress.ee/viewdoc/2BFAB2A1B5F921A3C2256CB50053A3CB

ja see:
                  http://ekspress.ee/viewdoc/BA7866C19372050AC2256EDD0061BE1A

aga eelmainitut ikka ei leidnud :S
                  Nii esimese mõte pärineb Susan Sontagi esseedest. EE-st kahjuks ei leidnud.

Kommentaar

Algselt postitas amority
                    Kõik on ammu juba unustatud. Võta kasvõi Soome, olid Saksa liitlased ning näed millisel majanduslikul järjel nad on võrreldes meiega. Samuti on kultuur ja arusaamad tunduvalt paremad NING ilmselge Saksa teema on neil täiesti tavaline (kusjuures Eestis on see keelatud-karistatav jne). Demokraatlikus riigis on kõigil õigus oma arvamusele ning eksisteeriv tsensuur viitab hoopis millelegi muule.
                    Juhin su tähelepanu asjaolule, et Saksamaa ja tema liitlased (sh Soome ja Jaapan) kaotasid selle sõja, ning nende praegune majanduslik seis on sõjajärgse väga efektiivse ülesehitustöö tulemus. Samuti juhiksin tähelepanu asjaolule, et Saksamaa tänane majanduslik võimsus (võrreldes teiste riikidega) on oluliselt madalam, kui enne I maaimasõja algust. Teisisõnu, nende elu on sitem, kui ilma sõjata oleks olnud.

Samuti ei tasu unustada, et sakslaste tegevus okupeeritud aladel on olnud kohalike elanike suhtes üsna diskrimineeriv. Ennekõike puudutab see muidugi slaavlasi ja juute, kuid väide, et eestlasi koheldi võrdsetena ei pea nüüd küll paika. Ilmselt oleks meid ellu jäetud, kuid küüditatud ikkagi kuhugi uuralitesse.

Võin nõustuda väitega, et kapitalistliku Saksamaa okupatsioon oleks eestlastele sobinud paremini, kui sotsialistliku suunitlusega N-liidu oma. Tõenäoliselt oleks tänaseks ka see impeerium lagunenud, ning meie võimaliku saatuse üle võib vaid spekuleeruda.

Ja ma tõesti ei saa aru neist onudest, kes muheledes vaatavad, kuidas 13 aasatased poisid nende järel Sieg Heil karjuvad. Karjuge siis vähemalt \"eestimaa eestlastele\", \"tiblad välja\" või midagi muud marurahvuslikku. Ma ei toeta seda, kuid võin mõista. Natsistliku Saksamaa heroireerimine seevastu ei ole normaalne.
                    Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas orbitaaljaam

natsisimi propageerimise ja nn. Saksa teema võrdustamine ehk võrdsele tasemele seadmine räägib sellest, et selle tegija on kas rumal või kuritahtlik.
                      Saksa majanduslik edukus on: esiteks müüt, kuna see majandus areneb hetkel oluliselt kehvemini kui näiteks Eesti oma. Kui noor nats tahab võrrelda majanduse mahtusid, siis on Saksa edukus kahtlemata märkimisväärne. Ent, selle taga ei tuleks näha ainult sakslaste edukust oma majanduse ehitamisel, vaid pigem seda, et II MS järgse nn sotsialiseerimistööga said lääneriigid paremini hakkama kui I MS järel.

Kogu see diskussioon siin on tegelikult provokatsioon. Ja ma olen pettunud, et Soccerneti foorumi modedel ei jätku magu selle teema maha võtmiseks.
                      On täiesti selge, et ühe rumalus ja demagoogia mõjuvad siin ringi päterdavatele lastele ja teismelistele oluliselt enam, kui argumenteeritud seletused.
                      \"III Reich Respect\" on piisav põhjus selle teema sulgemiseks.
                      Nimetagu selle teema tekitaja siis oma naivismis seda akti II Lihulaks kui tahab.
                      Ehki, ka see võrdlus näitab kuivõrd infantiilne on teema püstitaja.
                      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Miks sa laskud isiklikule tasandile. Eksid preagu samuti Socceri reeglite vastu. Ma kahtlen sügavalt, kas olen ikka ni väga infantiilne. Mulle meeldivad sedalaadi probleemide tõstatamised ning nende arutelud. Kas ei ole huvitav?

Banaani jutt täiesti õige, mu järgmine post sisaldanuks neidsamu väiteid. Soome on siiani ainuke riik läbi kogu ajaloo kes maksu täies ulatuses tasunud.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

kuna ma ei ropenda, siis ma sulle ka halvasti ei ütle, aga mine hari ennast sellegipoolest.
                          Kust ja millega ma end harima peaksin? Ehk lähed pisut konkreetsemaks.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Miks sa laskud isiklikule tasandile. Eksid preagu samuti Socceri reeglite vastu. Ma kahtlen sügavalt, kas olen ikka ni väga infantiilne. Mulle meeldivad sedalaadi probleemide tõstatamised ning nende arutelud. Kas ei ole huvitav?

Banaani jutt täiesti õige, mu järgmine post sisaldanuks neidsamu väiteid. Soome on siiani ainuke riik läbi kogu ajaloo kes maksu täies ulatuses tasunud.
                            III Reich - Respect teema nimena ei ole mingi probleemi tõstatamine.
                            See vihjab natsiriigi kummardamisele.
                            Infantiilsed e. sõnast infans (lad. väikelaps) tulenevalt lapsikud on Su nn. probleemitõstatamised ometi.
                            Kuulates klähvimist formaadis, et \"kommunism oli mitukorda jamam kui saksalased\", ei oska ma seda tegevust muuks kui infantiilseks pidada.
                            Aga nagu ma aru saan, siis on Soccernetis natsipropaganda lubatud, sest ma saan endiselt selle foorumi riba alla oma sõnumeid saata.
                            tore teada.
                            14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Keegi peab ju midagi lapsikut ka tegema...

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Keegi peab ju midagi lapsikut ka tegema...
                                nagu ma näen ei ole sa loobunud lootusest leida Püha Graal
                                Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Working...
                                X