Algselt postitas cbulls13

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse

X
- 

3G ikka ja see on ka nutikas kasutusel, aga lauaarvutile see andmemahu piirangute tõttu ei sobi.Algselt postitas cannuman Vaata postitust3G ja 4G ka mitte?
Kommentaar
 - 

Kas keegi kasutab panka sisenedes veel parooli?Algselt postitas Ericc Vaata postitustEi teinudki, ma üritasin sisse minna SAMA PAROOLIGA, MILLEGA SISENESIN TUND TAGASI JA SIIS SWED ÜTLEB MULLE, ET PAROOL ON VALE.
Ma ütleks, et sul on caps lock peal. Trüki parool kuhugi kus seda näed ja kontrolli kas see on õige. Panga abiliinile helistamisest on ka ilmselt rohkem abi kui siia kirjutamisest.BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

Proovisin ja oli õige. Üritasin kell 23.00 siseneda. Parooli kasutasin, kuna ei viitsinud alt tuua id lugejat.Algselt postitas elx Vaata postitustKas keegi kasutab panka sisenedes veel parooli?
Ma ütleks, et sul on caps lock peal. Trüki parool kuhugi kus seda näed ja kontrolli kas see on õige. Panga abiliinile helistamisest on ka ilmselt rohkem abi kui siia kirjutamisest.
e,
Aga noh savi siis, lihtsalt lähen päeval panka.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
 - 

Teisisõnu naised.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSuurtel massiüritustel aeglased pissijad ühiskasutavates tualettides.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
 - 

Samahästi võid siis juba selle peale närvi minna, et taevas sinine on.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSuurtel massiüritustel aeglased pissijad ühiskasutavates tualettides.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
 - 

Kusjuures mul on pühapäevast selge näide, kuidas üks meesterahvas venitas oma asjaajamisega pikemalt, kui kõrvalolevad naisterahvad. Nii et ma ei üldistaks.Algselt postitas wordprez Vaata postitustTeisisõnu naised.
Kommentaar
 - 

Liiga palju õlu.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKusjuures mul on pühapäevast selge näide, kuidas üks meesterahvas venitas oma asjaajamisega pikemalt, kui kõrvalolevad naisterahvad. Nii et ma ei üldistaks.BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

No, mis edasi tegid? Viisid taara koju tagasi?Algselt postitas cannuman Vaata postitustKäisin taarat viimas, masin umbes. Masinal kiri, et kutsu teenindaja, aga kusagil ühtegi telefoni numbrit ei ole.sigpic
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar