Sularahaga maksine ei ole idiootsus, aga esimese poolega 100% nõus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLuristajad. Tra, lase sellel supil siis veidi jahtuda, kui muidu süüa ei suuda.
Lisaks, kui ma tahan magada aga und kohe ei tule ja kõrval keegi klõbistab klaviatuuriga hirrrmuus kõvasti.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLuristajad. Tra, lase sellel supil siis veidi jahtuda, kui muidu süüa ei suuda.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLuristajad.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustYoutubes mängima hakkavad reklaamid enne video algust -.-
Võimatu on playliste kuulata, lampi tuleb vahepeal 3 minutiline reklaam, da heck?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitust+ Kui suu on täis ja räägivad :S
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustkui teenindajad on halvad ja kaaskodanikud rõvedad, siis tuleb üksi kodus makarone järada.
makarone on muidugi raske osta, sest teenindajad on halvad ja kaaskodanikud rõvedad.
Lihtsalt matslik käitumine.
Samas võib asi olla ka kasvatuses. Mulle isiklikult õpetati söögikombeid vanemate kui ka kasvatajate poolt kui ma lasteaias olin.
Kommentaar
-
Seda on vast siin juba mainitud, et elementaarne viisakus on tänapäeval säherdune rariteet, et seda peetakse flirdiks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSeda on vast siin juba mainitud, et elementaarne viisakus on tänapäeval säherdune rariteet, et seda peetakse flirdiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜritasin mobiilist foorumit lugeda, aga see debiilne hüpikreklaam ei lasknud. Böö!BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar