Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • 2mSööt3mMööda
    geenjiaalne miis
    • Jun 2003
    • 5000

See oli enne kah ja toimis väga hästi. Sai lehe alla laadida(350mb 1 leht umbes) ja metsa kaasa võtta. Ainus miinus oli vast see, et kommentaare ei saanud kaasa laadida.
    Nüüd läägib mu umbes 3a vanas iPadis see alla laetud leht täiega ja buge täis kogu see pask
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Algselt postitanud kasutaja 2mSööt3mMööda poolt
      Kui Ekspress oma täitsa toimiva äpi asemel uue otsustas teha ja see on täielik saast. Kaasa lehti laadida hetkel ei saa ja muud hädad küljes. Mõnu, mine tõmba üks kiilakas kellegile, kes selle eest vastutab, et ma ei saa puhkusele lugemata lehti kaasa laadida!!

Kas kusagil on üldse selgitatud, et miks see uus peaks parem olema?

edit. Sain vist korda kui laadisin uuesti kogu äpi. Vana äpp oli ikkagi etem
      Mõnu ei tööta enam Ekspressis.

Kommentaar

• Kaurr
        Professionaal
        • Jun 2011
        • 599

Raisk.. olen Rootsis tööl ja vene poiss paarimeheks.. muidu igati muhe ja töökas sell pole ühtegi halba sõna öelda aga kurat kus norskab.. No reaalselt kutt jääb 30 sekundiga magama ja siis tõmbab lõõtsa nagu eluaegne lõõtsavägilane.. okei norskab aga see sindrinahk norskab igas asendis ..KÕHULI , no tra kes norskab kõhuli... BLÄT.
        Klapid peas muusika lõhub ja ikka tuleb norse läbi.. ja no hostelites/hotellides ööbides ei anta kahte tuba ja pääsu sellest pole.. kuu aega juba kannatanud..silmad punased ja oimukohas veresooned lõhkemas öösiti.. blaa.. raisk hea kohe välja kirjutada see endast.. Naudin nüüd edasi seda heli ja kui enam ei suuda panen pea uksevahele ja sulgen ust mitu korda järjest kuni nokkis olen.
        huh. Aitäh ja headööd.

Kommentaar

• Marduk
          Elu ilu on õlu
          • Sep 2002
          • 3670

Algselt postitanud kasutaja Kaurr poolt
          Raisk.. olen Rootsis tööl ja vene poiss paarimeheks.. muidu igati muhe ja töökas sell pole ühtegi halba sõna öelda aga kurat kus norskab.. No reaalselt kutt jääb 30 sekundiga magama ja siis tõmbab lõõtsa nagu eluaegne lõõtsavägilane.. okei norskab aga see sindrinahk norskab igas asendis ..KÕHULI , no tra kes norskab kõhuli... BLÄT.
          Klapid peas muusika lõhub ja ikka tuleb norse läbi.. ja no hostelites/hotellides ööbides ei anta kahte tuba ja pääsu sellest pole.. kuu aega juba kannatanud..silmad punased ja oimukohas veresooned lõhkemas öösiti.. blaa.. raisk hea kohe välja kirjutada see endast.. Naudin nüüd edasi seda heli ja kui enam ei suuda panen pea uksevahele ja sulgen ust mitu korda järjest kuni nokkis olen.
          huh. Aitäh ja headööd.
          Kõratropid. Aitavad. Päriselt.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Algselt postitanud kasutaja Kaurr poolt
            huh. Aitäh ja headööd.
            Lahutus aitab ka.

Kommentaar

• $$$
              U21
              • Jan 2004
              • 5582

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
              Kõratropid. Aitavad. Päriselt.
              Jep, olen olnud samas olukorras ja aitavad.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                Bradolf Pitler
                • Jan 2004
                • 30425

"Süüdistuse kohaselt Kärt- Katrin, kes olles loomapidajana kohustatud täitma loomakaitseseadusest tulenevaid nõudeid, kohtles talle kuuluvat hobust Vallatu Vincent alates 2015 kevadest Vändra vallas Pärnumaal julmal viisil."

Vints, on sul ikka kõik okei?

Kommentaar

• vincent
                  pohlaku koer
                  • Oct 2005
                  • 11538

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                  Vints, on sul ikka kõik okei?
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• telekavaataja
                    Põrandaalune panustaja
                    • Mar 2004
                    • 19525

Aeglane internet.
                    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Marek_T
                      Eesti koondislane
                      • Mar 2009
                      • 4073

Ilm. Mis kuradi majakatust sa siin vahetad, kui esmaspäevahommiku alustuseks lajatatakse nädalaprognoos, mis ütleb, et ega kuiva päeva küll loota pole. Minepersemõnus.

Kommentaar

• El President
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2001
                        • 2405

vihm tenniseturniiridel

Kommentaar

• wordprez
                          Yeah, good. OK.
                          • Jul 2010
                          • 3450

Jalgrattad rongis. Tra. Tahad rattaga sõita, siis osta auto vm.

(Jah, ma tean, et mul pole õigus. Närviajav nonetheless.)
                          Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

• El President
                            Eesti koondislane
                            • Nov 2001
                            • 2405

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt

pigem võiks ju öelda: tahad üksi sõita, siis osta auto

Kommentaar

• Shparkz
                              Eesti koondislane
                              • Apr 2009
                              • 4555

Mind pigem häirivad tõukerattad mis on mugavalt põiki üle vahekäigu alati.

Kommentaar

• football2u
                                Giornalista
                                • Jun 2008
                                • 4054

Jalgratastel on rongis lausa oma konksud. Milles kühvel?
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Töötlen...