Kurat e-riigi propaganda on kõva ja saab isegi resident olla, aga mingi tööjõu uuringut tehes peab kellegi Nadeždaga kusagil kohvikus kokku saama. Neljaskord juba kui kutsuvad ja neljas kord ma vastan, et saatke meilile või läbi eesti portaali vms.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustSee, kui ma loen mingit artiklid ja seal teksti vahepeal kõksib jalgpalliga olybeti reklaamis mingi eriline puujalg cool d. Ja ei, ma taha kasutada adblocki alati.
1st world problems
Kommentaar
-
Inimesed kes kategooriliselt keelduvad mõistmaks, et selveri kassapidaja on ka inimene. Kui sa kurat näed, et teenindaja on õpilane ja ta läheb aega, siis sa ei vala oma hingevalusi tema peale välja ja ei hakka närvitsema ala kas saaaks kiiremini, türa küll, ausalt. Rohkem mõistmist, kodanikud
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustInimesed kes kategooriliselt keelduvad mõistmaks, et selveri kassapidaja on ka inimene. Kui sa kurat näed, et teenindaja on õpilane ja ta läheb aega, siis sa ei vala oma hingevalusi tema peale välja ja ei hakka närvitsema ala kas saaaks kiiremini, türa küll, ausalt. Rohkem mõistmist, kodanikud
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMitte et närvi käib aga natuke nõme, et Kanepi Kaia kepiseiklused oma treeneritena nüüd raamatust väljarebituna Delfisse ja mujale jõudsid. Huvitav, kas Muuli ise orgunnis raamatule sellise promo või keegi teine?
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKüsin küll vales rubriigis,aga palju Kaial treenereid olnud on?
Kivistik
Luzgin
Larsson
Loven
Giacopelli
Appino
Künnap
Karjus
Tamla
Tustit
Židkova
VemicMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar