Brasiilia-armastus on väga lihtne tekkima, kui sinu lapsepõlves on nende staarmängijaks Ronaldinho. Kiiresti sai sealt ka alguse Barcelona toetamine, mis kandus üle ka Hispaania toetamiseks. Rootsi, Itaalia ja Brasiilia on suuresti tänu 2006 MM-ile olnud meelepärased. Prantsusmaa (sest lõi brassid välja) ja Saksamaa olid tol ajal ikka väga ebasümpaatsed. Täna toetan Prantsusmaad lisaks esimesele kolmele ning Saksamaa on endiselt heas mõttes vastik tugev masinavärk. Türgi jäi ka võimsalt meelde 2008 EM-i tõttu (Nihat!).
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kuradi poolakad. Tellisin endale 4 päeva tagasi ühes online poest uued jalatsid, ülekeskmise kallimad. Saidil on märgitud, et shipping takes 1-2 päeva( DHL v UPS express) Väga rõõmus ja hea diil. Sain kinnituse meilile, et your item is paid ja next day läheb shippingusse toode. Tänaseks päevaks polnud mul ei trackingut ega mingit infot mis seis on. Mis muud üle jäi, helistan siis Varssavisse neile infoliinile ja saan elu toreda vastuse" me väga vabandame, meie warehouse töötajal jäi teie toode kahesilma vahele ja täna kindlasti läheb pakk kullerile"
Mõtlen endaviisi, kui ma ei oleks ise helistanud olekski see asi jäänud sinna paika ja ma ootan ja ootan pakki ja sittagi. Esimene kord selline jama aga ajas tegelikult täitsa närvi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTrezegee kohta võiks öelda sedagi, et finaalis eelistati talle vist Quivarc'hi ja Diomede'i, kes olid üsna koomilised vennad. Ehk me mäletame alailma lapsepõlvekatest kummalisi asju, mis alati päris tõele ei vasta. 1998 oli ikka Ronaldo pöörane, aga siis tuli finaali ja kõik oli kööga.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuradi poolakad. Tellisin endale 4 päeva tagasi ühes online poest uued jalatsid, ülekeskmise kallimad. Saidil on märgitud, et shipping takes 1-2 päeva( DHL v UPS express) Väga rõõmus ja hea diil. Sain kinnituse meilile, et your item is paid ja next day läheb shippingusse toode. Tänaseks päevaks polnud mul ei trackingut ega mingit infot mis seis on. Mis muud üle jäi, helistan siis Varssavisse neile infoliinile ja saan elu toreda vastuse" me väga vabandame, meie warehouse töötajal jäi teie toode kahesilma vahele ja täna kindlasti läheb pakk kullerile"
Mõtlen endaviisi, kui ma ei oleks ise helistanud olekski see asi jäänud sinna paika ja ma ootan ja ootan pakki ja sittagi. Esimene kord selline jama aga ajas tegelikult täitsa närvi.
Kommentaar
-
Mingi kuradi mustlane pommib Kesklinnas raha, väidab, et tal kojusõiduks Rakverre vaja. Tulin 20 ajal eile trennist, küsis Kaubamaja trollipeatuse juures. Käisin õhtul joomas, kõndisin 2:30ajal Kadrioru poole, oli ilusti Postimaja Rimi juures. Täistropp, raudselt mingid eriti purjus vennad annavadki raha niisama ära.
Kommentaar
-
vaevalt et see sama mustlane on, aga kunagi tallinna bussika juures küsis mustlane mult samamoodi rakvere sõiduks raha, kuna ma oli aega just rakverre viiva bussini kõvasti, otsustasin teda veits kiusata,küsides kus tänaval ta seal elab ja mis majas jne. oli päris tore ta puiklemist kuulata. lõpuks ma muidugi sain sõimu lihtsalt kaela ja ta oli solvunud, et ma teda kahtlustasin petturluses ja valetamises.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNaised
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMis su ema valesti tegi?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar