Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustmiks mitte? Mul on 90% triiksärkidest kaltsukast ostetud. 2 euri ja pohui.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustmiks mitte? Mul on 90% triiksärkidest kaltsukast ostetud. 2 euri ja pohui.
Kommentaar
-
Ütle õekesele, et Stock pole kaltsukas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMuidugi. Kui ise rahul ja ei näe vajadust 20 eurone Zara triiksärk osta, siis no problem at all. Kuigi kus sa nii odavaid kaltsukaid leiad? Mul hipsterist väikeõde kurdab koguaeg, et kaltsukad nii kalliks läinud just.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVarem oli Paavli ikka, mis muu. Pole küll viimased pool aastat midagi ostnud. Panin pruudile veto peale, et rohkem pole vaja. Neidki ei suuda ära kanda, mis olemas. Võibolla on tõesti hinda kruvitud. Varem olid vahemikus 1.50-3.00 vms.
Seal päris palju häid raamatuidki.
Sõbrale ostsin sünnipäevaks kunagi Wayne Rooney väga heas korras originaal särgi (United), kus kõik sildid veel küljes mingi 8 euroga.
Kommentaar
-
Need inimesed, kes sätivad ennas rannast võrkpalliväljaku nurgast diagonaalis alla 3m ja kui siis kui pall ühe korra pooleteist tunni jooksul nendeni veereb, siis kukuvad irisema, et "võiksite ettevaatlikumalt mängida!!".
Tra noh, kas tõesti ise pole kunagi ühtegi pallimängu harrastanud? Ei hooma, et krdi võrkpall on kerge ja see 3 m võib lennata väga marginaalse vale pallitabamise juures juba.
Ega ma Su kuradi tagaaeda mängima ei tulnud, et virised. Rannas oli tol hetkel dajooba ruumi platsist kaugemal ka. Kui ei kõlba, koli sinna...
Kommentaar
-
See, kui õues on megailus ilm, ja mu organism otsustas haigeks jääda.
Ja kui ma haigeks jään, siis 1-3 päeva ole kurguvalus + 1-3 päeva ole räiges nohus ja peavalus + köhi nagu segane veel 2 päeva. Ja, et see kõik veel eriti mõnus oleks, siis organismi meelest on meeletu higistamine (nagu räiges koguses) on tervendav faktor.
Kui sitad tagajärjed võivad olla, kui nohusena lendama lähed? Olen kuulnud lugusid, kus tatt kuhugi põskkoopasse läheb rõhkude muutumise tõttu vms.?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kui sitad tagajärjed võivad olla, kui nohusena lendama lähed? Olen kuulnud lugusid, kus tatt kuhugi põskkoopasse läheb rõhkude muutumise tõttu vms.?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee, kui õues on megailus ilm, ja mu organism otsustas haigeks jääda.
Ja kui ma haigeks jään, siis 1-3 päeva ole kurguvalus + 1-3 päeva ole räiges nohus ja peavalus + köhi nagu segane veel 2 päeva. Ja, et see kõik veel eriti mõnus oleks, siis organismi meelest on meeletu higistamine (nagu räiges koguses) on tervendav faktor.
Kui sitad tagajärjed võivad olla, kui nohusena lendama lähed? Olen kuulnud lugusid, kus tatt kuhugi põskkoopasse läheb rõhkude muutumise tõttu vms.?
Aga samas see oli Ryani peldik millega lendasin tookord. Hiljem olen ka nohusena lennukis olnud ja pole sarnast asja juhtunud. Ilmselt oli tollel lennukil natuke probleeme rõhutasemete normaalse reguleerimisega.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee oli jube. Ei soovita.
Antibiotsa ja muud jutud, taastumine võttis ligi nädala.
Iialgi enam ei lähe külmetununa lennukisse, liiati nohu või miski põskkoopapõletikuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar