Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Seljakott peab olema seljas. Sa ei lähe bussi ega võta jalanõusid jalast ära?Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSeljakottides inimesed ühistranspordis. Ma ilmselt vanakooli kasvatusega, aga mind õpetati, et seljakotiga bussi sisenedes tuleb esimese asjana seljakott seljast ära võtta.
Kommentaar
-
Viisakus viisakuseks aga mina kardan seda, et kui ma koti selga jätan siis mingid vempsid hakkavad kohe sealt midagi varastama.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeljakott peab olema seljas. Sa ei lähe bussi ega võta jalanõusid jalast ära?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Pigem see, et inimesed ei saa aru kui palju nad seljakotiga ruumi võtavad. Seisavad kuskil vahes ja arvavad, et seljatagant saab lebolt mööda. Või siis seljakott on istuval inimesel näos.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeljakott peab olema seljas. Sa ei lähe bussi ega võta jalanõusid jalast ära?
Kommentaar
-
Kindlasti seljast ära võtta ja jalgade juurde asetada. Teed teistele ka natukene ruumi.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeljakott peab olema seljas. Sa ei lähe bussi ega võta jalanõusid jalast ära?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
sa jäta endale dildo ka ööseks per*e. Muidu ei täida funktsiooni.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga, siis see ei ole ju enam seljakott ega täida enda funktsiooni????
Kommentaar
-
Pean uue ostma siis. Su naine viimane kord jäi sellest nii vaimustusse, et ei anna tagasi.Algselt postitas cannuman Vaata postitustsa jäta endale dildo ka ööseks per*e. Muidu ei täida funktsiooni.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Miks jälle luiskad ja rusikaga vehid? Paar ööd tagasi Cannu naine mulle rääkis, et vihkab süütuid mehi.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPean uue ostma siis. Su naine viimane kord jäi sellest nii vaimustusse, et ei anna tagasi.
Kommentaar
-
Eks sinu võimekus piirdubki ainult naistega öösiti rääkimisega. Teema lukus.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks jälle luiskad ja rusikaga vehid? Paar ööd tagasi Cannu naine mulle rääkis, et vihkab süütuid mehi.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kusjuures, vahest saab ka päeval naistega räägitud. More võimekust. 💪🏽Mul on võti ka. Aga ainult Abloy. Assa lubas parema teha. 🛠Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEks sinu võimekus piirdubki ainult naistega öösiti rääkimisega. Teema lukus.
Kommentaar
-
See vahel on tšut idealistlik. Vähemalt paar kuud aastas ujub Tallinna ühistranspordi põrand mingist liiva-vee-lögast. Sinna ei taha isegi vana tossuga sisse astuda, rääkimata koti toetamisest sinnaAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustKindlasti seljast ära võtta ja jalgade juurde asetada. Teed teistele ka natukene ruumi.
. Istudes muidugi võimalus sülle võtta/jalgade peale panna. Aga vahel juhtub, et istuma ei saa ja vaba vertikaalpinda ka pole. siis on selline nii-ja-naa olukord imho
Kommentaar
-
saad vanemaks, siis hakkad pakse perseid hoopis teise pilguga vaatama, garanteerinAlgselt postitas Mister Vaata postitustNeed titekärudega eided Elronis kes kõik 4 jalgrattakonksu oma vankri ja paksu persega ära hõivavad. Teil reaalselt ei ole vajadust rattavagunisse ronida, saab teiste vagunite vahekäugus ka kärutatud. Tra..närvi ajab.
Kommentaar
-
Siis kui oled 30 aastat Monroed jahtinud ja lased lati madalaks?Algselt postitas cabron Vaata postitustsaad vanemaks, siis hakkad pakse perseid hoopis teise pilguga vaatama, garanteerin

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar