Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Reformi viis opositsiooni IRL, mitte Ratas.https://epl.delfi.ee/arvamus/andre-h...er?id=87231435
Reformierakonna ja SDE arvates nõrk peaminister Jüri Ratas viis varasemalt alistamatu Reformierakonna opositsiooni, tegi muu hulgas ära maksu-, tervishoiu- ja haldusreformi ning on korduvalt lahendanud võimatuna näivad sisepoliitilised kriisid.
Haldusrefom on juba enne tema valitsust valmis. Lihtsalt veeres lõpuni.
Maksureform on täielik käkk. See peaks edulugu olema?
Tervishoiu reform?
On korduvalt lahendanud probleeme, mis on enda tekitatud ja lahendus on stiilis - suva, et tegime. Hääletamisel õige nupu vajutamine on olulisem kui seadused või nende täitmine.Kommentaar
-
Dreams cant be buyKommentaar
-
Tallinnast Pärnu suunas sõites on tee ääres mingi automuuseum. Ruum oli äärmiselt pisike, kogu ringi jalutad ära max 5-10 minutiga. Ja selle eest küsiti 10 euri per kärss."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
+1, see oli vapustav koht tõesti, ma käisin seal veel koos perega...
Ja veel üks "võimas" atraktsioon on T1 vaateratas, ma ei tunne kedagi, kes seal käinud oleks.Kommentaar
-
Kommentaar
-
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
-
Teletorn on väga ok- pidasin pulmi seal juuni alguses. Resto on täitsa tasemel, meie ajal oli Ge(e)niaalne näitus+ linnale ja merele avanevad vaated. Meile oli küll sissepääs tasuta, aga kella 19-st saab võtta 3 euri maksva restopileti. Samas ka 13 euri sellise elamuse eest, ei ole minu jaoks palju.ROHE-VALGE SURMANIKommentaar
-
Närvi ei ajanud, aga jah, Haapsalu linnuse muuseum on sisu poolest väga nõrk. viiekas oleks aus küsida selle eest.Kommentaar
-
Igav reklaam, kus püant oli kohe alguses selge ja selle yhe mõtte peal lasti liugu kuni lõpuni, lisaks pildilised kordused lapsest - oli fun esimesel korral, aga kui teda jätkuvalt näidati ja lõpus pildistati soccermomi poolt ja SIIS veel näidati fotodena...next pleaseKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar