Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustoolrait. kust seda saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustoolrait. kust seda saab?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Taku, ma leidsin sulle parema: https://www.amazon.com/Bulletproof-E...9197944&sr=8-1“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustJa see küsimus on muidugi igavene, et kui kuskil olekski selline miljoneid aastaid meist arengus ees olev tsivilisatsioon, kes suudab selliseid hiiglaslikke kosmilisi vahemaid läbida, siis mille kuradi pärast peaks nad siia meiesuguseid amööbe vaatama tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustsisetunde järgi tõmbad selle piiri, et okei see ei saa nüüd küll õige olla a samas too täitsa legit?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKutsu seda sisetundeks või mingiks loogilise mõtlemiskäigu tulemuseks või teema lähemalt uurimiseks. Vahet väga pole. Näiteks ei oleks ma väga üllatunud kui kunagi selguks, et praegu levivat viirust ikkagi ühel või teisel moel kuskil laboris keegi oli näppinud,see ei tundu ebareaalne ja kokkusattumusi on palju. Küll aga on täiesti jabur selle seostamine 5G tehnoloogiaga.
Pole küll need lained ja huiabellad minu pärusmaa, kuid näiteks heli kaudu saab (teoreetiliselt) arvutiviirust levitada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKüll aga on täiesti jabur selle seostamine 5G tehnoloogiaga.
Kommentaar
-
Eks igasugu vandenõuteooriatega ole nii, et on võetud mingi fakt ja see meeletult üle paisutatud.
Kas raadiomasti all elamine on tervislik? Ei ole. Kas sellest saab koroona? Ei saa.
Kas USA valitsus varjab mingis ulatuses 9/11 puudutavat infot? Kindlasti. Kas see tähendab, et kogu rünnak oli pettus ja mingeid lennukeid ei olnudki? Ei tähenda.
Kas universumis on peale meie veel intelligentseid olendeid? Tõenäosusteooriagi ütleb, et on. Kas see tähendab, et me nendega kunagi kohtume? Ei, enne kui selleks tehnilised võimalused tekivad hävitab üks osapool end tõenäoliselt ära.
Okei, kurat, mõne vandenõuteooriaga ma ei oska ka sarnast tõsi-vale konstruktsiooni luua(nt. kuul käimine)
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmitte, et ma isegi seda 5G juttu usuks, a keegi arvab, et lähiajaloos sellised lained võivad täitsa mõjutada
A 5g mastid põhjustavad koroonat? või et süstis pole vaktsiin vaid mikrokiibid? no palun, need ju täiesti erineval levelil asjad.
Kommentaar
-
no sageli nullib vandenõuteooria ära ju ka sündmusega seotud inimeste hulk. Kuu-käiguga oli ju seotud kümneid tuhandeid inimesi, samamoodi 9/11 sündmustega, aga ainukesed, kes vandenõud tavapäraselt kinnitavad, on mingid üksikud päss-erusõjaväelased. Võiks ju arvata, et lekitajaid on rohkem, sest saladus on tavaliselt hoitud ainult siis, kui sellest on teadlikud vähem kui 2 inimest.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustno sageli nullib vandenõuteooria ära ju ka sündmusega seotud inimeste hulk. Kuu-käiguga oli ju seotud kümneid tuhandeid inimesi, samamoodi 9/11 sündmustega, aga ainukesed, kes vandenõud tavapäraselt kinnitavad, on mingid üksikud päss-erusõjaväelased. Võiks ju arvata, et lekitajaid on rohkem, sest saladus on tavaliselt hoitud ainult siis, kui sellest on teadlikud vähem kui 2 inimest.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustÜksi või kahekesi elavad inimesed, kes kurdavad, et kui raske on elu koroona ajal majanduslikus mõttes - sa pead ainult oma perset katma, mis siin kurta on?
Lastega peredel on palju suurem õigus kurta, aga neid niiväga ei kuule seda tegemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustElan üksi. Endal esimese laine puhul kodukontoris olles kulus märgatavalt vähem raha. Samuti ka nüüd, kui koroonat kodus põdesin. Igasugused emotsiooniostud jäävad ära, kuna ei käi nii tihti poes. Ma muidugi ei kasuta toidu kojutellimist ka eriti(max toidukord nädalas), kuna meeldib ise süüa teha. Aga mul muidugi mingit palgakärbet vms ei ole olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar