Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on
Kommentaar
-
Sul endal muidu lapsi pole?Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on
Dreams cant be buyKommentaar
-
Aivar Mäe keiss. Mitte, et ma liialt oleks süvenenud, aga häirib käima tõmmatud meediaoperatsioon, et tüübi nimi puhtaks pesta ja paralleelselt süüdistaja mutta taguda. Ehk närvi ajab kolm osapoolt. Mäe ise, tema alatu käitumisega advokaadipaar ja loomulikult leheneegrid, kes advokaatide poolt ette söödetud sitta üles lürbivad nagu see oleks mingi jumalik nektar.20 LEGENDKommentaar
-
musid, kallid, õhupallid!Aivar Mäe keiss. Mitte, et ma liialt oleks süvenenud, aga häirib käima tõmmatud meediaoperatsioon, et tüübi nimi puhtaks pesta ja paralleelselt süüdistaja mutta taguda. Ehk närvi ajab kolm osapoolt. Mäe ise, tema alatu käitumisega advokaadipaar ja loomulikult leheneegrid, kes advokaatide poolt ette söödetud sitta üles lürbivad nagu see oleks mingi jumalik nektar.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar