Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
närvi ajab see kui sellid nagu Daniel ja K6iv tegelevad järjepideva spämmimisega. Jyrkast juba piisab, siis on asi veel naljakas, kui neid on juba rohkem läheb asi jamaks.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Täna vene keele tunnis, õpetaja mingi tsillib oma laua taga, keegi õppida ei viitsi ja siis ta hakkab klassiga rääkima ja küsib:\"Mis hinded teil ka siis tulevad?\". Terve klass muliseb muhedalt vastu. Siis ta küsib, et, kas on teil selliseid ka kes saavad kahtesid tunnistusele. Jälle vastab terve klass:\" Eeeeeiiii ole!\". Ja siis see lollakas küsis:\" Maarja, kas sul ei tule ka mõnda kahte?\". No kuradi kurat! Kas mulle on mingi otsaette kirjutatud, et ma olen loll ja, et mind võib mõnitada??!!!!??
Ükskord ta mingi küsis minult, et kas ma ikka kirjatähtedega oskan kirjutada.
No dšiisös kraist, ma käin mingi 10ndas klassis, ma ei saa aru kui loll võib olla.
Pihkupeksja
Kommentaar