Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Stok3. Kasuta alati konditsioneeri, see ka kuivatab õhku.
4. Kui eelnevad ei aita, siis pane ajalehed mattide alla. Kummimatid võid vahetada veluuride vastu.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJep, täitsa kirja pandud:
§ 13. Keskkonnakaitsenõuded
......
(5) Õuealal ja lähemal kui kümme meetrit elamust ei tohi peatatud või pargitud sõidukil mootor töötada kauem kui kaks minutit.Algselt postitas Rein Vaata postitustHea nali. Õuealad on kuskil Lasnas ja Mustakal. 90% inimestel pole mingit õueala. Imege võmpa. Soendan nii kaua oma autot kui tahan
Peaks selle pulli mõne närvidele käiva naabri peal ära katsetama ja mente seadusevastasest teost informeerima, kuigi peab tunnistama, et vaevalt sellest kõnest mingit tolku oleksMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Hetke ilmaolude puhul see, kui elad elektriküttega majas ja elekter tuleb ja läheb siis kui tahab.( Radikas huugab ja taob korke välja)"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, nagu oleks keskkonnakaitse mõttes eriline vahe, kas käivitan autot hommikul maja kõrval või sellest 10 meetrit kaugemal. Seda saasta läheb õhku ikka samapalju
Peaks selle pulli mõne närvidele käiva naabri peal ära katsetama ja mente seadusevastasest teost informeerima, kuigi peab tunnistama, et vaevalt sellest kõnest mingit tolku oleksInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
rassid ja rassid. töö hakkab lõppema ning siis hakkad tasapisi õlle peale mõtlema ja kui töö on läbi, siis tra, kuha õlle külmkapist kaduma?!?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTahad väita, et sellise ilmaga ei soojenda sa oma autot kauem kui 2 minutit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ka ei oota eriti, siis kui aknad puhtad on, siis panen kohe minekut, aga muidu seni kaua, kui eesmine aken ja peeglid on nähatavad.Üldjuhul max 3 minutit.
Praeguse ilmaga sul küll midagi oodata pole. Sellise külmaga ei teki akendel mingit härmatist. Ei sisse ega välja. Saad kohe külma mootoriga sõitma hakata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPraeguse ilmaga sul küll midagi oodata pole. Sellise külmaga ei teki akendel mingit härmatist. Ei sisse ega välja. Saad kohe külma mootoriga sõitma hakata."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustNo ikka tekib küll.
Vaheta salongifilter igal hooldusel ja ei mingit niiskust sellise ilmaga salongis.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustHetke ilmaolude puhul see, kui elad elektriküttega majas ja elekter tuleb ja läheb siis kui tahab.( Radikas huugab ja taob korke välja)
või siis kõvemad korgid lihtsalt...tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustofftopic aga siin räägiti autodest ja külmkäivitusest, hakkasin siin mõtlema, et kas need uued "rohelised" autod talvel üldse suudavad elumärke näidata? Sellise külmaga peaks energiakulu kõvasti suurem olema.
Mitshubishi pillid olevat ka veebruari esimestel päevadel [url]tõrkuma hakanud[/u]. Lähed poodi, aku jahtub vahepeal maha ja koju tuled puksiiri abiga.
Möödunud nädalavahetusest vist ei julge keegi rääkidaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar