Algselt postitas Ericc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLihtsalt see ilmselt, et koguaeg varem on võetud hinnaks ainult üleminekusumma. Kui nüüd palgad ka juurde arvutatakse, siis see võib tekitada arusaamatusi.
See ajab ka närvi kui teed olybetis multipanuse, kuid avastad siis kui mängud käivad, et kassas pandi valesti üks mäng...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustIga esmaspäev Tallinna liikluses.
Ma isegi ei taha ette kujutada, et mis toimuma hakkab.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
See, kui riidepoodides ei saa aru, et kus kuradis on meesteosakond. H&M ja Zara on selle normaalselt lahendanud, Reservedis ja mingites muudes ei saanud ma sittagi aru.
Ja teiseks ajab mind närvi Eesti jalatsipoodide hinnad, sama kehtib ka riidehindade kohta. Lähen parem Londonisse ja külastan KC Maxxi või midagi sellist. Fakit, trarsk.
P.S. Ja see ajab ka närvi, et kui lähed üle saja aasta taarat ära viima, siis on sinu ees mingid kaks tutti nelja kotiga ja hakkavad just taarat panema. Ja et nad ei saa aru elutõest, et pista üks pudel korraga, muidu jämmib aparaat kinni. Ja kui alles on jäänud kaks tutti ja kaks kotti, siis on masin juba kolmandat korda kokku jooksnud ja mingi Selveri mutski poesügavusest välja aetud. No ma siis jätsin enda taarakotid sinna maha ja tulin tulema.
Ehk nädalavahetus alga tõsiste probleemidega!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
P.S. Ja see ajab ka närvi, et kui lähed üle saja aasta taarat ära viima, siis on sinu ees mingid kaks tutti nelja kotiga ja hakkavad just taarat panema. Ja et nad ei saa aru elutõest, et pista üks pudel korraga, muidu jämmib aparaat kinni. Ja kui alles on jäänud kaks tutti ja kaks kotti, siis on masin juba kolmandat korda kokku jooksnud ja mingi Selveri mutski poesügavusest välja aetud. No ma siis jätsin enda taarakotid sinna maha ja tulin tulema.
Ehk nädalavahetus alga tõsiste probleemidega!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEnneaegsete arvamuste kultuur, milles inimene/meedia tahab kõik ühe muljega ära otsustada ja arvab, et nad on ka sellisteks paikapanevataks hinnanguteks võimelised.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee, kui riidepoodides ei saa aru, et kus kuradis on meesteosakond. H&M ja Zara on selle normaalselt lahendanud, Reservedis ja mingites muudes ei saanud ma sittagi aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustOojaa, tavaline taks on mingi awkward jalutuskäik läbi naisteriiete nurga. On ka juhtunud, et poes ei müüdagi meesteriideid.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustJa eriti peen lugu on, kui satud kraami seas sorima ja mõtled endamisi, kas tegemist on naistele või meestele mõeldud riietega.
Ojaa, see eriti vinge.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar